Jag är/tycker

Hej!

Hur har eran dag och kväll varit?

Här har det varit lugnt, somnade en stund på soffan tidigare ikväll vilket jag behövde men är ju fortfarande så trött. Men snart blir det sängen. Som jag längtar! 😍Inte ofta jag längtar tills jag ska sova då vet man att då är jag verkligen trött. Men nu till något roligare nämligen nu ska ni få veta 5 saker om mig som ni kanske inte vet.

1. Jag tycker igelkottar är läskiga, vet inte men jag har aldrig gillat igelkottar tycker de ser så läskiga ut med deras taggiga och ögon. Nej jag vet inte hur jag ska förklara men gillar inte igelkottar. Och tycker inte de är söta.

2. Ibland blir jag rädd för att jorden ska gå under, minns tex 2012 när mayakalendern tog slut och de sa att jorden skulle gå under, hade sån panik och ångest. Kan inte heller läsa nyheter om när det tex står att en asteroid kan vara å väg mot jorden. får panik och ångest.

3. Jag tycker Magnus Betnér är en bra och rolig komiker, jag brukar se på hans stand ups på youtube.

4. Jag tycker om och tror även på änglar. Tror att dom finns med oss och vägleder oss. Jag har sen jag har varit barn gillat änglar och tyckt att de är fina

5. Jag tycker verkligen om färgen lila, det har jag gjort sen jag har varit liten. Jag älskar verkligen den färger i olika nyanser.

Sådär nu fick jag till 5 nya saker om mig som ni kanske inte vet. Jag tycker det är så otroligt svårt att komma på saker om mig. Men det ser så otroligt lätt ut för andra bloggare. Bara jag som har svårt att komma på saker till dessa inlägg.? Nu ska jag läsa lite bloggar innan det blir sängen här.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

saraabrahamsson
saraabrahamsson,
Kul att vi har tre av fem saker lika 😊 Enda som inte stämmer på mig är det med igelkottar och sen det med änglar. Jag skulle vilja tro på änglar för jag gillar tanken på det men jag kan inte det riktigt 😊nouw.com/saraabrahamsson
Amandizan
Amandizan,
Vad roligt att vi har flera av dessa som stämmer in på oss båda😊nouw.com/amandizan
Frugan E
Frugan E,
Kan relatera till undergångsrädslan! Jag var lite nojjig inför 2012 skall erkännas. Men jag kände mig lite fånig efteråt 😋 Ingen kan ju egentligen veta. Men man blir ju skraj ändå.
Tycker såna här listor är roliga att läsa och göra men ibland är det svårt att komma på svar när det är så breda frågor. Andra verkar ha rätt lätt med det, ja 😋
www.frugan-e.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229