Jag är tillbaka!

Hej!

Hur ni haft det sen sist.?

Det blev inget långvarg semester. Jag valde att byta portal på den dagen det strulade allra mest och helt ärligt ja jag önskade att det inte var så mycket krångel som det har varit nu. Men det har verkligen varit extremt och man bara blir frustrerad. Men trots det kan jag inte sluta känna att det är här jag vill vara. Jag vill vara på en portal där man kan följa varann,söka bloggar och man känner att man har något gemensamt.. Och sen jag börjat blogga igen så har jag fått en gemenskap här och även fått vänner tack vare denna blogg. Så ja det är riktigt irriterande när de krånglar men ni här på nouw känns som min familj. Och ska jag byta bloggportal så vill jag att den ska gå och söka på bloggar, att man kan följa varann och kommenteras varann bloggar. Jag har och är lite sugen på att prova Wordpress HÄR är sidan. Någon som har bloggat där? Är man helt själv där eller har man en gemenskap som här?

Iaf nu har jag nyligen ätit och det blev:

Jag älskar denna den är så god, skulle helt klart kunna leva på den😍 Det är kyckling och broccoli paj

Nu hoppas jag att nouw har lyckat lösa lite av problemet för nu kan jag iaf se alla mina inlägg och får notisar om när jag får kommentarer så just nu verkar det fungera vilket är bra. För när nouw fungerar då är det en bra portal och jag trivs. Nu ikväll ska jag se eller fortsätta se senaste avsnittet av the handmaids tale och så blir det nog inte så mycket mer än det, än att läsa bloggar. Imorgon har jag tvättstugan från 11-15. helt ärligt så har jag lust att boka om då jag helst vill vila upp mig då jag har varit på sjukhuset och allt. Men kläder behöver man ju och speciellt sommarkläder så får tvätta så det är gjort.

Det är iaf kul att vara tillbaka för jag har saknat er!

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Carolina
Carolina ,
Jag kan verkligen rekommendera wordpress. Använt i mer än ett år och aldrig varit såhär nöjd 😍knaset.com
Naatly
Naatly,
Det är tråkigt när det krånglar, men tycker inte det händer så jätteofta så jag står ut för det är lätt den bästa portalen 😍 KRAM vännen ❤️nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229