Istället för tacos

Hej på er!

Såhär på kvällen efter jag hade legat och kolla på youtube/sovit en stund funderade jag på vad jag skulle äta. Först tänkte jag kippa kvällsmaten då jag fortfarande var mätt från lunch, men efter jag hade vaknat till så bestämde jag mig för att laga ihop något. Var ju sugen på tortillabröd och har inte alla ingredienser hemma för tacos plus att det tar lite tid. Hade även fått med mig ris hem från farmor som hade blivit över sen de hade ätit. Så jag gjorde såhär:

Jag skivade upp kassler i tärnor och ner i stekpannan sen lite paprika och sparris, tillbehören är frivilligt eller så tar man de man har hemma. ner med det också och låt det steka. krydda lite och smaka av. värmde riset la på brödet på en tallrik och sen la jag på resten.

Och så blev det och du kan ha valfri sås jag tog vitlöksås det var de jag hade hemma. Man kan ju äta som det ligger på bilden eller försöka äta med händerna. Jag åt inte med händerna utan tog bestik till vilket jag är glad för, när jag hade rullat ihop den och skulle ta med händerna insåg jag att det inte skulle gå. Och brödet gick sen även sönder. 😞 Men allt som allt var det gott👌

Och lagningstid ca 30 min sen klart. Så istället för vanlig tacos prova gärna denna varianten.

Nu blir det att fortsätta kolla på den nya Netflix serien haunting hills. Hoppas ni får en bra kväll.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

melissaskywalkz
melissaskywalkz,
Åh, aldrig tänkt på att man kan göra så.. Tack för tipset! 😊nouw.com/melissaskywalkz
Amandizan
Amandizan,
Varsågod 😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229