Inte som jag tänkt mig!

Hej!

Hoppas er dag har börjat bra?

Nu ska jag först börja med att berätta att dessa biffar jag åt härom kvällen INTE VAR LEVERBIFFAR det var LAMMFÄRSBIFFAR som farmor inte gillade som jag tyckte smakade som vanliga köttfärsbiffar. Hade tydligen tagit fel och trott det var lever, så nu vet alla det, de var lamm.

Annars så har min dag varit helt okej. Vaknade runt 11 och runt 1 så gick jag till ica för jag trodde att jag hade fått paket som jag skulle hämta där, men inte där utan på vårt andra ställe vid busshållplatsen. När jag kommer dit och ska hämta ut paketet så kan jag inte de då det står fel efternamn. Har bytt till min fars efternamn och mitt förra stod på paket så kunde inte få de då det inte stämde överens. Så när jag kom hem ringde jag till telenor och ändrade och dom skickar ut en ny fjärrkontroll. Så fick ju en promenad iaf men kändes lite surt. Lyssnade på ljudboken (krucifixmördaren) så bra bok precis en sån jag älskar att lyssna på😍 tack @Naatly <3 Recension om boken kommer senare.


Igår kväll åt jag iaf lite chillimarinerad spansk ost, det är bara SÅ gott😍 Love it men starkt👌

Men nu känns det iaf lite bättre har fått gnällt av mig lite om vad jag har sysslat med under dagen. Nu funderar jag på att sova en stund då detta väder gör mig riktigt trött, Just de jag skulle ju köpa en längre anntensladd till tvn men den affären jag var på idag där jag skulle köa den, varken hade den inne eller låter vanliga privat personer handla där då det bara säljer till företag. Nu har jag nog gnällt klart.

Hoppas er dag är lite bättre än vad min har varit!

Kram/Amanda

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Orsakulla mamma vid 20, nu lärare & doula
Men du så tråkigt med paketet, ibland känns det som att dessa regler blir värre och värre. Jag minns när man fick ut sina paket nu ska det vara värsta säkerhetskontrollen 😟www.saramadeleine.se
Amandizan
Amandizan,
Ja jag kan tycka att det var lite surt då det är jag på leget och kan ju inte se så annorlunda ut så det inte syns att det är jag😔nouw.com/amandizan
jennifermarie
jennifermarie,
Lamm är SÅ gott! Lätt att ta fel ibland..nouw.com/jennifermarie
Amandizan
Amandizan,
Ja det kan ju hända vem som helst. Men ja det var gott👌nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229