Inlagd på sjukhus

Hej igen!

Vet att det har gått några dagar sen jag bloggade och anledningen är att jag har legat inlagd i tre dagar och fick komma hem idag. Natten till söndagen sov jag inte alls då jag hade så höga magsmärtor åt en smörgås vid 2 på natten men det hjälpte inget, och när jag skulle gå och lägga mig så blev det bara värre. Sån smärta jag hade den natten vill jag ALDRIG ha igen! Fy fan! Ville dö.

Så det slutar med att på morgonen sen så efter att ha berättat för min farmor och hon tyckte jag skulle ringa 1177 och dom tyckte jag skulle åka in så jag och farmor gjorde de. Sen när vi kom dit fick vi vänta lite (som det alltid är på akuten) när det var min tur tog dom in mig och tog prover, Väl inne på ett rum fick vi vänta en stund på läkaren men när hon kom in och kände på min mage så ja... hon sa att det kunde vara vad som helst. smärtan jag hade var mitt på magen. Hon bestämde iaf att jag skulle läggas in på kirurg av7

När jag kom till avdelning 7 så var det väldigt nytt och jag fick inte äta något skulle vara fastande så blev dropp sen fick jag även morfin eller ja tabletter som heter xinorm? som är morfin, Igår fick jag göra en gastropi där man kollade ner med en kamera men det visade inget även ulltraljud visade inget heller. Men nu mår jag bra och är hemma igen.

Hoppas ni mår bra och att ni är friska och krya!/ Amanda

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229