I´m coming out

Ja, jag bet att jag har gjort ett inlägg om det här förut, men då var jag ju så dum sen att jag tog bort det inlägget. för nu önskar jag att jag inte hade gjort det.

So here is the truth!

Jag är lesbisk/gay/homosexuell. och problemet är att jag har alltid varit rädd för att säga det till människor, för att jag ville inte att dom skulle vara annorlunda mot mig eller slutat prata med mig. men om jag ska vara helt 100% ärlig så bryr jag mig inte för att om du inte kan respektera att jag är annorlunda så sluta prata med mig låt oss bryta kontakten då. Och det är vad jag tycker när det gäller andra också och inte bara mig, kan du inte respektera att han/hon är annorlunda så bryr dig inte om person om den stör dig.

Och nu kanske ni undrar har hon inte varit attraherad av killar? Nej det har jag inte, jag har bara velat varit vänner inget annat. första gången jag ifrågasatte min sexuella läggning var när jag var 14 år , men en gång när jag och min bästa vän skulle leka en lek så ville jag leka en tjej som var lesbisk, och nu när jag tänker på det så får det mig att inse att jag har aldrig varit kär i en kille och jag har alltid innerst inne gillat tjejer! ska bra säga att när jag och min vän lekte den leken så var jag mellan (9-11 år)

Hugs!​

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Lite choklad och en ditkt

Hej mina kära läsare!

Idag har varit en ganska snabb dag i skolan gick bara till 3 idag, Vi fortsatte att prata lite grann om att flytta hemifrån och igår ställde jag mig köer till lägenheter, Men som sagt det är London som lockar mest just nu och världen. Annars Idag gjorde vi inget speciellt hade handel idag och ska även ha det imorgon.

Nu tidigare ikväll tänkte jag kolla på Big Brother och åt lite glass men det hackade sig och därför tänkte jag bjuda på en dikt ikväll:

U and me

i was me and u were u

U were like the sun into my black heart

U made my heart smile

And u made the pain go away

For awhile we were so Close

And now it´s just feel lik a Dream

And now i´m here all alone

And u are gone, but not in my thoughts.....

Ja vad tycker ni var den bra?

Hugs/Amanda 

Gillar

Kommentarer