Hur jag mediterar

Hej och godkväll!

Hur har eran kväll börjat?

Jag har nu vilat en stund sen jag kom hem och ätit lite lätt middag. Fick en fråga av @jennifermarie om jag kunde berätta hur jag gör när jag mediterar. Ska säga det att här är det olika från olika personer. Så finns inget rätt eller fel. Jag använder mig av guided meditation vilket betyder att när jag mediterar så lyssnar jag på en röst som pratar och leder själva meditationen. Det hjälper dig att bl.a hitta lugnet och så att tankarna inte åker in och ut. Det hjälper att fokusera och inte tänka på annat.

Det börjar alltid med att man ska lägga sig bekvämt och så ber dom dig att blunda och sen ska du börja ta djupa andetag i början. När jag mediterar och känner av den så är det som en varm stråle åker ner i hela kroppen med värme. Och även ibland kan jag få en pirrande känsla tillsammans med värmen. Den pirrande känslan brukar mest kännas i fingrarna. Men ju längre in i meditationen desto mer lugn och avslappnad blir man. Det kan hända att man somnar, jag gör det. Om inte annat hjälper meditationen mig att vara i nuet.

Denna har jag visat förut och denna lyssnar jag på när jag ska komma till ro och sova. Och i denna då så är det en röst man lyssnar på samt avslappningsmusik.

Denna har jag lyssnat på men det var längesen men även att höra vågor hjälper

Denna hjälpte mig mycket i början för säkert 3 år sen när jag började meditera men kan inte koncentrera mig idag.

Dessa var några jag har använt mig av genom tiden, dom 2 första är dom jag använder mest idag men dessa 2 sista med vågorna och delta vågorna använde jag mycket i början. Men idag kan jag inte koncentrera mig på att bara meditera om jag bara har musik för mina tankar fortsätter att spinna iväg. Så för mig måste jag ha en röst som pratar för att hitta lugnet och att kunna koncentrera mig.

Skulle ni vilja ha flera tips meditations som jag har använt mig av? Skriv det gärna isf i kommentarerna.

Kram/Amanda

To all my followers around the world you can now use google translate to better understand

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #meditation #lifeinsweden #nouw #mediteramera

Gillar

Kommentarer

Jessicaburman
Jessicaburman,
såna meditationer, brukar ja också göra ibland vissa är riktigt bra och avkopplande . 💕nouw.com/jessicaburman
Amandizan
Amandizan,
Det finns många som är riktigt bra faktiskt men det gäller ju att leta på rätt ställe❤️nouw.com/amandizan
Sandifighter
Sandifighter,
Det gör absolut ingenting att du somnar ❤ Jag sitter oftast alltid upp pga av att jag inte vill somna ❤ men det är helt ok att somna ❤sandifighter.se
Amandizan
Amandizan,
Ja jag föredrar ju att ligga ner bekvämt då jag tycker det är skönast så❤️nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229