Helt slut nu

Hej!

Hur mår ni?

Här är man helt slut känns det som. Jag har nyligen kommit hem och fått i mig både mat och kaffe så nu fattas bara en liten nap. Jag har varit och träffat min psykolog idag i Köping och när jag kom hem gick jag direkt till Ica för att handla dessa kaffefilter som jag glömde sist. Köpte även med mig mat i form av västerbottenpaj. Kände att jag kunde skämma bort mig lite. Och nu har jag nyligen ätit och fått i mig kaffe... Det har varit full rulle kan man säga från kvart i 1 idag.

Bevis på att kaffefilter är nu äntligen köpt. Och så åt jag tydligen en paj med västerbottenost och inte västerbottenpaj. Anyway👆 paj är riktigt god

För jag kunde ju ha gått in till mig ätit och tagit en kopp kaffe och sen gå senare men jag är glad att jag gick på en gång när jag kom hem för nu har jag fått det gjort och kan ta det lugnt resten av dagen. Så en nap kan jag ta med gott samvete när jag nu har fått mina måsten för dagen gjorda. En liten klapp på axeln. Att jag orkade gå till affären trots att jag redan var trött och smågrinig då jag var hungrig. Så kom jag ändå iväg. Och det var ju fortfarande sol ute när jag kom hem nu är det grått och trist ute så gick när det fortfarande var skönt ute. Toppen😃 Så det var helt klart ett bra val gjort av mig att gå direkt när jag kom hem. Hur har eran dag varit?

Nu som sagt ska jag bara ta det lugn för nu behöver min kropp vila känner jag. Det tar på krafterna att gå och prata hos min psykolog. Och sen behöva vänta på att en taxi ska dyka upp som inte kommer i tid . Hann tillochmed hinna fundera över om jag hade missat den😂Men nu är jag hemma och kan ta det lugnt.

Kram/Amanda

To all my followers around the world you can now use google translate to better uderstand

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #nouw #västmanland

Gillar

Kommentarer

misslindhe
misslindhe,
Min dag började bra men slutade i kaos men har fått göra det bästa av situationen ikväll 😏
En powernap sitter aldrig fel 👌
nouw.com/misslindhe
Amandizan
Amandizan,
Hoppas kvällen blev bra ändå trots att den slutade mindre bra. Älskar powernaps😍nouw.com/amandizan
Ullie
Ullie,
det är allti skönt o ha sånt gjort så man kan ta det lungt sen i stället o paj är ju himmelens gott . weberskold..se
Amandizan
Amandizan,
Ja paj är nog ett av det godaste måltiderna man kan äta 😍nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229