Helgen snart slut

Hej!

Hur mår ni?

Jag mår fint, har precis suttit och svarat på era kommentarer och ja det var mycket godis! var som att kliva in i godis himmelen. Men man är ju jättesugen och plockar på sig en del men tror ni inte att godispåsen nästan står orörd när man kommer hem sen, då är man liksom inte lika sugen längre. Brukar det hända er?😂 Så åt inte så mycket godis igår hehe men nu har jag när jag väl blir sugen. Annars så kollade jag på det okända igår på tv4 play och det var verkligen ett bra avsnitt denna gång, spännande och lite läskigt och så var det även ett bra medium och det gör mycket. Sen blev det även mandelmans gård, tycker det är en bra serie kanske ingen serie jag skulle titta på eller välja att se. Men jag tycker båda är så härliga, tycker det är så kul att maken vågar vara sig själv och verkligen vara öppen och kärleksfull, än att vara sådan man som en bonde brukar vara utan både han och han fru är öppna och accepterar alla för de dom är oavsett läggning, vart man kommer ifrån. Tänk om fler människor kunde vara så.

Idag har jag inte gjort så mycket, hittade igår GW´s mord på tv 4 play tycker det är en riktigt bra serie jag älskar ju crimeserier men när det kommer till svenska crimeserier så är jag mer kräsen men GW´S mord är riktigt bra och läskigt! Kollade nyligen på första avsnittet på säsong 4 som hette Malmö kannibalen, kan säga att jag är inte så sugen på kött hade tänkt äta en köttbit ikväll men nu är jag inte så sugen på att äta något. plus att jag kände ibland rysningar längs ryggraden, men tycker inte det finns så bra crime dokumentärer på svensk tv. Utan det blir antingen brittiskt eller amerikanska crimeserier som jag tycker är bra och sträckollar på. Men GW´s mord är en av sveriges bästa dokumentärer inom crime annars har jag gillat efterlyst.

Någon som vill ha lite godis? Kan säga att just nu vill jag inte ha något. Haha

när jag pratade igår om samarbeten menade jag även gästbloggare Men då vill jag gärna att jag gästblogga om något som jag brinner för som sagt. För då blir det mer äkta från mitt håll.

Hur är eran söndag?

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Dajsiiiy
Dajsiiiy,
alltid gott med godis men förstår vad du menar mes när man har det så vill man ej ha de längrenouw.com/dajsiiiy
Amandizan
Amandizan,
Haha nej då är det som att det inte är lika gott längre😔nouw.com/amandizan
Johannasoderberg
Johannasoderberg,
Är ju sååå intresserad utav kanebalism, mord osv, Hur man kan göra så mot en människa lixom? Så tack för toppenbra tips ju!! Jag måste ju sluta äta godis, men är alltid så sugen. vet inte hur jag ska göra för att sluta?? Kram <3 nouw.com/johannasoderberg
Amandizan
Amandizan,
Håller med dig det är ju så intressant såna här program med mord. Tycker att du inte behöver sluta helt, du kan ju njuta av det iibland👌Kram ❤nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229