Helg!

Hej!

Hur har eran fredag varit?

Min har varit lugn, jag har sovit väldigt mycket idag. Det gjorde jag både igår och idag. Och det märks att min kropp behöver vila. Nu börjar jag kunna höra min vanliga röst bland den hesa. Så jag märker att kroppen är på väg att bli frisk. Vilket är väldigt skönt. Vila krävs när man är sjuk. Sen så åt jag ju upp min kanelbulle såklart och den var riktigt god. Köpte 2st så jag tänkte ta den sista bullen med ett glas mjölk. Kanelbulle och mjölk är så gott😍

Nu har jag precis ätit och tidigare lagat mat. Jag blev sugen på fiskpinnar tidigare så köpte med mig det hem och så fick det bli det. Var riktigt gott! Dock så inser jag nu att jag inte tog remouladsås till utan hamburgardressing.😂 Fast det gör inget för det är gott det med på fiskpinnar dock var ju tanken att jag skulle ha remouladsås på men ja får bli nästa gång. Gott var det iaf och det är ju huvudsaken.

Nu blir det en lugn kväll jag ska på dop imorgon med farmor så ho kommer och hämtar mig. Men tror nog att det går bra har nu vilat i 2 dagar och jag märker ju att jag är på väg att bli frisk. Men efter dopet blir det vila igen och även på söndag. Så ska jag nog lyckas bli frisk till kursstarten.👌 Håll tummarna för mig🙏 Efter att jag tog alvedonen jag var ut och köpte tidigare idag så har nu huvudvärken släppt och den har inte kommit tillbaka😍 Så skönt. Trevlig helg på er!

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #nouw #västmanland #hallstahammar

Gillar

Kommentarer

Paulinarodhe
Paulinarodhe,
Skönt med helg! älskar ska slapp, svara på Mail och sova! haha <3 hoppas du får en underbar helg 😍nouw.com/paulinarodhe
Amandizan
Amandizan,
Vad skönt att få sova lite hoppas du har haft en bra helg 😊nouw.com/amandizan
Amanda
Amanda ,
Så skönt att du håller på att bli frisk fiskpinnar är jätte gott 😊😊amndiz.se
Amandizan
Amandizan,
Det är så skönt att det börjar gå åt rätt håll nu. Ja fiskpinnar är så gott😍nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229