Handlat för månaden

Hej!

Hur har eran lördag varit?

Här har man varit effektiv kan jag säga, efter att jag hade bloggat så gick jag efter en stund och handlade, och när jag kom ut hade jag förväntat mig att det skulle vara kallt ute hade tillochmed andra skor på mig. Men det var faktiskt riktigt skönt ute. Man kände ju på vinden att det inte är sommar längre, men det var behagligt. Behövde inte sjal på mig. Så var och handlade mat bl.a sen kaffe då det är nästan slut.

Blev lite mat också tänker att det är bra att fylla på innan allt tar slut så man slipper storhandla när allt är slut, visst det gick på lite men hade jag väntat hade det kanske blivit dyrare. Och det bästa av allt nu vet jag att jag har mat så jag klarar mig en månad framåt👌 Köpte tex lax nu denna gången Jag älskar lax det är så gott men det tog slut tidigare hemma så fick vänta lite med att köpa det men nu så😍 När jag kom hem så var jag även så duktig så jag gick ner till tvättstugan och bokade tvättid tur hade jag att det var en ledig tid 15-19 den 27 sep 👌 Annars kan man få vänta en vecka.

Har gått och varit sugen på hamburgare ett bra tag nu så jag handlade hamburgare, var ett bra tag sen jag åt hamburgare och jag kan verkligen rekommendera denna. Smakar som man har gjort dom hemma av köttfärs. Så himla god😍 Kan säga att det kändes lite lyxigt att äta det då man inte har ätit det på ett tag. Tog mig en dusch sen när jag hade ätit tycker det var kallt och jag frös. Så jag är riktigt nöjd med min dag och att jag har fått så mycket gjort. Nu blir det serie på netflix och chips.

Ps jag kommer svara på alla kommentarer så fort nouw har fixat problemet med att inte kunna svara på kommentarer.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #nouw #lifeinsweden #västmanland #vardagsblogg

Gillar

Kommentarer

Jessicaburman
Jessicaburman,
bacon burgare är ju galet gott 😃 <3nouw.com/jessicaburman
Amandizan
Amandizan,
Den var verkligen jättegod saftig och perfekt 😍👌nouw.com/amandizan
Carolina
Carolina,
Skönt att ha storhandlat. Något som jag behöver göra på tok oftare 😉knaset.com
Amandizan
Amandizan,
Ja det var väldigt skönt att få det gjort kände mig riktigt duktig😉👌nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229