Hämtat ut recept

Hej!

Hur mår ni?

Här är det okej, jag känner redan en viss skillnad då jag var och hämtade ut min medicin mot depression tidigare. Jag måste ha gått i rätt tid för när jag kom hem så har det bara blivit mörkare ute. Så jag gick i rätt tid när det fortfarande var lite sol ute. Men som sagt jag känner redan en viss liten skillnad om det är för att jag vet att jag har tagit medicinen eller om min deppression inte hann gå så långt vet jag inte. Kan mycket väl vara både ock. Men igår när jag kände att blogga började bli tråkigt tänkte jag nej. Jag tänker inte låta min depression ta bort det jag tycker så mycket om och mår bra av. Jag tänker inte låta min depression vinna över mig, jag är starkare.

jag kan göra impulsiva saker och oftast inser jag att de saker jag tänker igenom blir oftast bäst än dom jag gör impulsivt. Som att sluta med antidepressiva tvärt. Det var en impulsiv sak jag fick för mig. Men jag har ju min gåva och intuition som är så stark och jag märker att när jag lyssnar på min intuition så blir det ju bra. Jag märker ju att det är den som leder mig rätt och oftast har rätt. Men sen så har jag stunder då jag tvivlar på min intuition och jag vet att jag inte ska göra det för den har oftast rätt och jag fick det nu bevisat än en gång. Sen kanske det inte blir som jag har tänkt mig ändå men det blir bra när jag lyssnar på min intuition och gör saker som jag har tänkt igenom.

Jag vet att jag sa att jag kommer känna mig misslyckad men nej jag är bara glad att jag lyssnade på min intuition och mina guider och änglarna nu som sa åt mig att hämta ut medicinen. För det känns rätt, känns rätt längst in i hjärtat. Så jag är bara stolt över mig själv, som gör det jag vet jag mår bra av innerst inne. HÄR och HÄR kan ni läsa om mina senaste dagar efter min impulsiva ide.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #psykiskohälsa #personligblog #personligt #spirituell #trustyourintuition

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,
Man kan göra så mycket tokiga saker som är impuls. Det kan jag också göra. Så bra att du hämtade ut medicinen och började Igen 😊jennysvardag.se
Amandizan
Amandizan,
Ja jag känner mig mycket bättre och hösten känns inte lika jobbig😊nouw.com/amandizan
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Har aldrig lidit av ångest eller depression så jag vet inte hur det känns men jag hoppas det blir bättre för dig nouw.com/2barnsmammaochfru
Amandizan
Amandizan,
Vad skönt att du aldrig har haft det. Idag mår jag bättrenouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229