Grytor från cervera

Innehåller affiliate-länkar

Hej!

Hur mår ni?

I höst så är det många som gillar att göra grytor och så även jag såklart. Jag har inga grytor så när jag gör grytor så använder jag en kastrull vilket går lika bra såklart men jag vill ha en gryta som jag kan göra köttfärssås i eller köttgrytor/soppa som man brukar göra på hösten och vintern. Sen så tycker jag det är otroligt smart med en gryta när man gör köttfärssås i en sån istället för stekpannan. Självklart kan man ju använda vilket som men jag känner att en gryta vore bra att ha i vissa lägen speciellt om man ska laga mycket eller långkok. Som man gör på hösten. Och som många av er vet så är jag ett fan av cervera. Så nu har jag kollat runt på grytor som jag vill ha. Som inte är för dyra men ändå snygga.

Hittade dessa 2 när jag var inne på deras sida och kollade lite. Många var jätte dyra men dessa ligger runt 1 500 hundring vilket jag tycker är helt okej. Sen beror det ju på vad man har råd med men jag känner inte riktigt för att lägga 2000 för en som vissa kostade men det är ju en smaksak och vad man har råd med. Min plånbok har inte råd med en gryta som kostar 2000 sen kan jag även tycka att det är alldeles för dyrt. Men nu under hösten och vintern hade det inte varit fel med att ha någon av dessa grytor att kunna göra långkok i. 😍 Jag har inte råd med en just nu men jag tänker att när jag får en större lägenhet med mer plats och när jag har flyttat till ett ställe där jag kan trivas bättre på så ska jag ha en gryta så jag kan laga långkok och köttfärssås i. Men än så länge får jag gå och drömma om det.

Men jag har länge velat ha e gryta just för att kunna göra grytor under hösten eller soppor. För under hösten och vintern när det är lite kyligt så gillar jag att göra grytor. Och vem hade inte sagt nej till någon av dessa 2 snygga grytor. Har redan fått en favorit och det är Nr 2😍 Så den hade jag jättegärna redan nu gjort mat i men får drömma och fantisera än så länge.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #inspriation #hösten2019 #västmanland #nouw #wanties #cervera

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Dom grytorna är jättefina tycker jag, extra fina är det som är rödorange
nouw.com/sweetwords
Amandizan
Amandizan,
Visst är dessa fina jag tycker verkligen om nr 2
nouw.com/amandizan
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Jag håller med dom är så snygga =) gillar oxå gryta 2 =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
Amandizan
Amandizan,
Jag skulle vilja ha gryta nr 2 själv😊
nouw.com/amandizan
Jenny,
Åh Gryta nr 2 var jätte fin!!!
Jag är 40 år, har varit gift i 20 år och har fem barn men har ännu inte köpt mig en riktigt bra gryta... jag gör oxå soppor och grytor i stora kastruller... Men kanske man skulle skaffa sig en gryta i alla fall.

Kram kram
jenzel.se
Amandizan
Amandizan,
Vilken tur att man inte är själv om att göra soppor och grytor i kastruller 😀kram
nouw.com/amandizan
Josefine ,
Supersnygga grytor! Jag har fått en liknande i julklapp som jag älskar 😊
www.josefinemalmqvist.com
Amandizan
Amandizan,
Visst är dom snygga jag skulle vilja ha den mörkblåa 😍
nouw.com/amandizan
Kamilla,
Jag har en liknande från Anders Petter men min är rödorange. Super bra måste jag säga. Det går även baka bröd i dem
kamillaskamera.com/
Amandizan
Amandizan,
Jag tror jag även har sett den men jag har fastnat för den mörkblåa😍
nouw.com/amandizan