Gryta en tisdag

Hej och godkväll!

Hur har eran dag varit?

Min har ju som sagt varit full fart med. Men jag har hunnit vila lite, svara på kommentarer sen jag har kommit hem. Jag tog även fram mat tidigare ur frysen och jag har länge gott och varit sugen på att göra gryta så jag tog fram grytbitar. Jag har svårt för soppa om det inte är matig soppa men gryta fungerar bättre. Så efter att ha vilat en stund så lagade jag ihop en gryta. Den stod inte jättelänge men tycker att det blev gott ändå.

Denna gången provade jag något nytt som jag tyckte blev ännu godare, nämligen att ta bort vattnet och innan du häller upp det har i en matsked cream fresh och ca 1dl mjölk. låt koka några minuter. Det blev faktiskt gott och godare än med att bara ha vatten.

Hade annars i Grytbitar 2 potatisar, halv rödlök och kryddor som svartpeppar,vitpeppar, chili, grillkrydda och salt. Det blev jättegott och starkt men det var precis det jag var sugen på. Och gryta nu på hösten/vintern är ju jättegott.

Nu ska jag läsa lite bloggar innan det blir sängen för mig. Imorgon är det skola igen från 1-16 Hoppas ni får en fin kväll.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #recipes #recepttips #nouwsweden #nouw

Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle ,
Har faktist oxå svårt för soppa tycker man inte blir mätt på det och sen är det inte jätte gott
Amandizan
Amandizan,
Nej man blir ju inte mätt har jag märkt isf måste man ha smörgåsar till😊nouw.com/amandizan
misslindhe
misslindhe,
Jag har faktiskt aldrig gjort gryta, skulle nog säga att jag är gladare för soppa än gryta! ^^ nouw.com/misslindhe
Amandizan
Amandizan,
Vad för typ av soppa gillar du? jag föredrar matig soppa som tex potatis och purjolök soppa😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229