Gråa fredagen

​Hej

Hur mår ni?

Jag kom nyligen hem från Västerås och skolan, nu är det äntligen helg och jag har tyckt att denna vecka har gått ganska sakta inte lika fort som förra. Kan det vara för att man var i skolan alla 3 dagar och inte var ledig någon av dem. Men nu är det ju som sagt helg och jag var trött idag med. Haha jag är alltid trött mer eller mindre. Men det har gått bra i skolan idag trots att det har känts lite segt. Det är inte alls fint väder idag, det är grått och regnar tillochfrån dock är det inte så kallt ute men solen lyser med sin frånvaro. Till lunch idag blev det mc Donalds. Kom ju på igår kväll att jag ska ju ha lunch med mig och kom på det ganska sent så detta kändes enklast. 

Eftersom det är fredag så tycker jag att man får lyxa till det med hamburgare. Det blev 2st tasty cheese. 😍

Sen så var det bara att gå tillbaka till skolan och medans jag gick ut för lunch så regnade de och regnade när jag gick tillbaka. Sista timmen kändes väldigt lång. Och med mat i magen så blev jag både mätt och lite mer trött, ville helst napa 😂 Men 1h gick och nu är jag hemma och på hemvägen på bussen så lyssnade jag på en ljudbok One by one med Chris carter. Hade tänkt gå förbi affären och köpa något gott men det är dåligt väder så har ingen direkt lust att gå ut. När jag kollade i postfacket så hade ett packet från Facebook gruppen #länkamedkärlek kommit det är hjärtat som är på besök hos mig. 😃 Men nu så efter att ha druckit kaffe så ska jag nu svara på era kommentarer.

En fråga: Är det någon som brukar poppa popcorn i kastrull fortfarande? Kan man använda flytande margarin eller måste man ha olja? Har bara flytande margarin eller olivolja hemma.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Orsakulla mamma vid 20 specialpedagog & doula
Jag brukar ha olja när jag gör popcorn, lite osäker på om det går lika bra med smör 😊.
Håller med om att denna vecka känts så mycket längre, men två veckor till sen får vi nära klämdagar igen 😃
www.saramadeleine.se
Amandizan
Amandizan,
Jag var iväg och köpte olja igår så nu kan jag poppa popcorn 👌Längtar till klämdagarna 😀nouw.com/amandizan
Naatly
Naatly,
Skönt med helg nu så du får vila lite 😃 Hoppas du har en fin fredag vännen ❤️ KRAMnouw.com/naatly
Amandizan
Amandizan,
Tack jag hade en bra fredag och kvällen bjöd på sol👌😀kram vännen❤nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229