Godnatt på er

Hej!

Hur har eran tisdag varit?

Min har varit rätt produktiv, städat, vilat lite då genom att kolla klart på säsong 7 av Sofias änglar. När jag hade gjort det satte jag mig med läxan vilket gick bra, är inte helt klar än har en text kvar men tog den svåraste först nu är det den lätta kvar. Men när jag hade skrivit ett sammandrag på den svåra texten gjorde jag mat innan jag hoppade in i en varm dusch.

Det var så skönt att vara i en varm dusch ville helst vara kvar där men fingrarna började bli till russin så var tillslut tvungen att stänga av och klä på mig. Tänkte jag skulle önska er en godnatt och sen blir det kanske att skriva klart det sista innan sängen nu. Rätt skönt att börja 1 man får liksom lite sovmorgon ändå fast man ska till skolan. Men är nöjd med min dag. Har varit rätt lugnt men ändå hunnit med städning, läxa (snart klar) och duschen. Tänkte igår när jag var så trött, hur ska jag orka med städning,läxa dusch men det gick. Kanske var för man hade energi.😉 Godnatt

Kram/Amanda

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Pärla
Pärla,
Skönt med en produktiv dag. Städa längtar jag efter att få göra 🙈 Skönt att ha börjat med läxan iallafall. men duschen lät för himla skönt!
Amandizan
Amandizan,
Haha jag tycker inte att det är så kul och städa men det är skönt när det är gjort😊nouw.com/amandizan
jennifermarie
jennifermarie,
Sofias änglar är så bra! nouw.com/jennifermarie
Amandizan
Amandizan,
Det är verkligen ett jättebra program 😍nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229