Godnatt

Hej!
Ligger i sängen nu och ska snart försöka sova tänkte jag.
Men först tänkte jag berätta lite om min dag,
Var med farmor idag och hämtade källarvalven. I trångfors. När jag skulle åka så såg jag inte att det småregnade ute så det blev lite kallt. Mötte upp farmor nästan när jag var hemma hos henne så då åkte vi iväg på en gång, när vi kom dit så hämtade hon vatten och jag tog en bild på bäcken.
Sen nu på kvällen så kollade jag på saw iv och jag tyckte den var bra det trodde inte jag. Sen nu resten av kvällen har jag inte gjort mycket. När jag kom hem igen efter ha varit i trångfors tog jag det också lugnt

Här är trailern till filmen

Med bilden jag tog från idag säger jag nu godnatt!
Hugs/Amanda

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Ny vecka!

​Hej!

Ja idag är det måndag Och det för mig betyder nya provtagningar så det gjorde jag på förmiddagen och kan säga att idag var det många som skulle ta prover så då gick det lite sakta men rätt så fort ändå. Sen när det var klart åkte jag hem och gjorde mat det fick bli köttbullar till lunch. Det var riktigt gott dock var jag ju jätte hungrig, tog det lugnt en stund efter maten innan jag träffade farmor på ett möte. Skulle möta henne där men det slutade med att hon fick hjälpa mig efter halva vägen.

När hon hade hjälpt mig hem sen efter mötet så tog jag det lugnt innan middagen och det blev lax och jag älskar lax så det var inga problem att få ner det i magen! Tog en varm dusch efteråt för jag frös och det var så skönt. Och imorgon har jag sovmorgon och sen ska jag in till arbetslivs resurs på möte på eftermiddan men mer om det imorgon.

Pss Idag är det exakt en måna kvar tills jag fyller år! Men nu får ni ha en jätteskön kväll så hörs vi imorgon

Hugs/Amanda

Gillar

Kommentarer