Godnatt

​Hej och godkväll

Idag var jag som sagt på arbetslivs resurs och idag pratade vi lite om allt möjligt att hon bland annat väntar på att vissa praktikplatser ska höra av sig men nu är det på gång. När vi hade pratat i en timme avslutade vi och jag fick vänta på bussen hem. När jag kom hem så tog jag det lugnt började kolla på ett program på youtube och det tog hela kvällen för jag har gjort lite annat emellan men nu vart jag precis klar. Och snart ska jag nog gå och lägga mig men vi får se kanske blir det ett annat avsnitt. Imorgon blir det nog en lugn dag har ingeting inbokat så vi får se.

Men nu får ni ha det så bra så blir det mer inlägg imorgon!

Hugs/Amanda

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Helg igen

​Hej

Nu är det fredag och det är helg igen, Idag har jag städat och dammat mitt rum så det är fint till helgen. Så efter lunch så dammsög jag och det vanliga efteråt när det var klart så kollade jag på ett avsnitt av Btes Motel säsong 2. Har bara sett 1 avsnittet men jag kan säga att jag älskar serien så det blir 1 eller 2 innan läggdags. Annars så hr jag inte gjort så mycket tog hand om en jättedisk efter middagen. och nu innan jag bloggade kollade jag på det senaste avsnittet på Ghost adventures.

Lite fakta om ni inte visste det rean så är det exakt 2 månader tills jag fyller 21, tyckte jag nyss fyllde 20.vad tiden går fort. Hoppas ni har haft en bra dag och vecka och att helgen blir bra.

Hugs/Amanda 

Gillar

Kommentarer