Godmorgon måndag!

Hej!

Hoppas er måndag och vecka började bra?Min började helt okej vaknade vid 11 och låg kvar en stund då jag var trött. Drömde verkligen jättekonstiga drömmar inatt men inga direkt mardrömmar utan bara konstiga. Men mitt humör var ju inte på topp men ändrade de genom att dra igång Spotify i öronen och lyssna på musik en stund. Och det har hjälpt, känner att jag har fått ur frustrationen och ångesten lite så nu är jag glad!😃. Tänkte där med dela lite musik som jag har lyssnat på som hjälpte mig.

Älskar verkligen denna låt kan gå på repeat många gånger

Även lite techno kan funka. och älskar denna låt också, går på repeat mycket😃

Såhär har jag startat min vecka och nu känner jag att jag orkar ta itu med disken som väntar från igår och lite kaffe ska det bli.

Men oftast när jag har ångest eller bara är frustrerad på livet eller så blir det mycket hård rock eller sån techno då blir jag på bättre humör. Men nu ska jag ta itu med disken.

Hoppas ni får en bra dag!

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Fnulan
Fnulan,
Ja tänk vad musik kan skapa olika känslor och sinnestämningar. Och även minnen! Jag behöver musik i mitt liv. Tack för dina tips!www.fnulan.se
Amandizan
Amandizan,
Varsågod! musik gör mycket för ens sinnen och känslor 😊nouw.com/amandizan
Johan | grattisvarlden.se
Johan | grattisvarlden.se,
Musik är verkligen balsam för själen. Och kan som sagt skapa vitt skilda känslor inom oss. Tack för tipsen jag ska lyssna igenom låtarna. grattisvarlden.se
Amandizan
Amandizan,
Ja verkligen! Varsågod hoppas du gillar någon av dom😀nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229