Godkväll

Hej!

Hur är det med er denna kväll hoppas er dag har varit bra.?

Jag har precis ätit lite rester som var kvar av kinamaten. Det är ju så himla gott med kinamat😍 Har även suttit smartdriven på laddning då jag ska till skolan imorgon i Västerås. Men innan maten så tog jag ju tag i dammsugningen. Var lite trögt att komma igång då jag somnade en stund i soffan men det blev även gjort idag.

Känner mig så glad och stolt över att jag gjorde allting själv, plockade fram och tillbaka den, visst det känns ju men när man står där och vet att man har gjort det själv så känns det bra för självförtroendet att jag kan också dammsuga fast jag sitter i rullstol. För jag vill ju vara självständig precis som alla andra även fast jag sitter i rullstol. Tycker verkligen inte om att "köra" med folk nej jag vill klara mig själv så mycket jag kan. Och när jag är klar så tycker man ju att jag borde vara trött men jag får sådan kick av att inse att jag klarar det så jag har energi och är jätteglad. Det blir ju lite varmt att dammsuga men det är kanske det man ska så man håller värmen nu när kylan kommer😉 Och så vet man att det blir gjort på det sättet jag vill och rent.

Nu resten av kvällen så ska jag bara ta det lugnt och inte göra så mycket mer. Känner att jag har fått det viktigaste gjort idag och att jag kan bocka av det. Så nu ikväll kan jag klappa mig på axeln igen över att jag har varit duktig. Jag känner verkligen hur jag har växt dessa två gånger jag har gjort allt själv med dammsugningen. Jag lär mig saker om mig själv. Borde vara helt slut nu men nej jag är glad och stolt.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #västmanland #nouwsweden #nouw

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Helt rätt att ge sig själv en klapp på axeln. För den var du så himla värd. Heja dig!kamillaskamera.com/
Amandizan
Amandizan,
Tack så mycket❤️nouw.com/amandizan
Jessica
Jessica ,
Folk kan ha en del fördomar att bara för man sitter i rullstol kan man inte göra diian eller dattan, tänk va lite dom vet egentligen, fortsätt stå på dig ❤️nouw.com/jessicaburman/
Amandizan
Amandizan,
Folk har verkligen fördomar om mycket och det tycker inte jag alls om. Tycker man ska lära sig innan man har sina fördomar❤️nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229