Glad midsommar

Hej!

Hur mås det idag?

Här är det helt okej. Jag har inga direkta planer för midsommar, jag kommer inte äta massa mat eller göra dessa klassiska sakerna som säkert många har planert idag. Utan jag kommer bara vara hemma och jag har dock planerat att jag ska använda min spirituella sida igen idag. @sandifighter gav mig vägledning igår av en avläsning och tack vare den så har jag fått klarhet i mycket och bland annat att jag ska använda mig av min spirituella sida mer. Har så många gåvor som jag inte har använt för jag tror att det ändå inte stämmer. Men nu är det dags att följa en av mina drömmar som jag verkligen i hjärtat vill. Och som tack då så får hon en avläsning tillbaka. Så det är mina planer idag att utforska min spirituella sida och att lita på min intuition.

Och sen igår så kollade jag på senaste avsnittet av the handmaids tale som dom släppte på HBO igår. Det är ju så himla spännande. Kan ju säga att jag inte är så förtjust i anföraren waterford. Ni som har sett de senaste avsnittet förstår nog.

Så idag ska jag inte göra som alla andra utan det JAG vill och tycker om att göra. Och varför måste man göra som alla andra? Så jag har en fråga till er: Har jag några försökskaniner som jag kan öva på? Någon som vill få en avläsning? Skriv ja och om ni hör av er eller om jag ska kontakta er?

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

madelenekirk
madelenekirk,
Vi firar inte heller direkt midsommar, senast jag firade var nog för 4 års sedan haha. nouw.com/madelenekirk
Amandizan
Amandizan,
Nej det är ju egentligen en vanlig dag sånouw.com/amandizan
Naatly
Naatly,
Klart man ska göra precis vad man själv vill ❤️ Kram fina du 😘nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229