Gatukatten Bob-Boktips

Hej!

Nu i detta inlägg tänkte jag bjuda på ett litet boktips, när jag lägger mig om kvällarna så lyssnar jag lltid på en lättsam bok som inte gör något om jag somnar ifrån den. Jag gillar inte romantiska böcker. Men jag gillar böcker som handlar om djur och människor. Det blir liksom så mysigt att somna till de. Samt att det är ju kärlek men ändå i en annan form. Boken jag har lyssnat på heter Gatukatten Bob och är skriven av James Bowen och det är han själv som har haft katten. Jag började lyssna på den för längesen men sen så slutade jag. et inte varför? Men sen så skrev @Jessicaburman om boken också och tyckte den var bra så då gav jag den en andra chans.

Handling:

Det handlar om James som en dag får se en katt i sin trappuppgång och katten mår inte riktigt bra och han behöver vård. Så James tar med honom till en gratis veterinär där de kollar honom. Han behöver mat och medicin i 2 veckor. James köper mat och hämtar ut medicin. Och efter 2 veckor börjar han må bättre. Han döper katten till Bob och han tar med sig Bob till sitt ställe i London där han sitter och spelar om dagarna. Tack vare Bob börjar han nu få mer pengar och folk ser honom. De stöter dock på problem men med Bob så blir ändå livet bättre. James har varit drogmissbrukare men tack vare att Bob kom in i hans liv vågar han sakta men säkert ta sista steget till att bli drogfri. Jag tycker boken är riktigt härlig och mysig att lyssna på. Bob är en speciell katt och de båda växer och får varann att må bättre. Helt klart en mysig bok där man får följa James resa till att bli helt drogfri och Bob som lär honom och får folk att se James. Man får följa med både i motgångar och framgångar. Det här är 1 boken. Finns en uppföljare till denna också. En bok om hur ett djur kan få oss människor att vilja må bättre och få oss ett bättre liv.

Varsågoda @minasvarld @moafidelie

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Tack för boktips, dock är jag dålig på sådantnouw.com/sweetwords
Amandizan
Amandizan,
Varsågod, det är en lättsam bok så kanske prova med den?nouw.com/amandizan
Moa Larsson
Moa Larsson,
Gud vilken härlig bokrecension. Såg nu under omnämnda inlägg att du dessutom frågat om en fika i maj. Jag har HELT MISSAT den omnämningen och ber så hemskt mycket om ursäkt. Hoppas det kommer fler chanser. Stor kram på dig!nouw.com/moafidelie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229