Gått över till wordpress nu

Hej!
Hur mår ni?

Det har ju som sagt varit väldigt tyst härifrån och det har sin anledning. Det är nämligen så att får några månader sen när nouw krånglade åter igen så gick jag över till wordpress. Fixade färst till min blogg som jag ville ha den och nu när jag är nöjd med disginen så inser jag hur bra jag trivs där. Så nu mina vänner så hittar ni mig på denna adress.https://amandizan.wordpress.com/

Det känns både bra och lite sorgligt då jag har bloggat här så länge. Men efter den senaste gången när de strulade så fick jag nog. Gick över till wordpress då jag redan har ett konto där och sedan oktober så har jag bloggat på wordpress. Jag vet att vi alla tycker olika vissa trivs mer här. Men jag känner nu att det är dags att gå vidare och jag hoppas ni fortfarande vill följa min vardag med massa boktips även om jag är på wordpress.

Och jag har fortfarande en facebook sida för min blogg så gå in och gilla sidan för att få uppdateringar när ett nytt inlägg finns på bloggen. Facebook sidan: https://www.facebook.com/Amandizzan Hoppas vi syns på min nya sida denna kommer så småningom tas bort.
Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer