Fysiska böcker från Bokus

Hej!

Detta inlägg innehåller affiliate länkar

Nu har jag varit väldigt snäll och leta upp vart man kan köpa Chris Carters böcker om man vill ha en vanlig fysisk bok och inte har storytel tex. Så kollade jag på bokus om dom hade dom böckerna och vet ni dom har det. så här nere tänkte jag länka de 4 första böckerna i serien om Chris carter.

HÄR HÄR HÄR HÄR har ni då alla fyra första böckerna och dom är då översatt till svenska. Men har man tex redan läst alla dom som är på svenska finns del 5 men bara på original språk som är engelska. då jag vet att ni är många som verkar tycka om när jag har gjort bokrecensioner om hans böcker så tänkte jag göra er glada att dessa går att köpa. Och nu när det är sommar så passar det ju så bra med böcker att läsa

Nattjägaren | Bödeln | Dödens skulptör |

Vad tror du @sandifighter något för dig kanske? Du har ju alltid älskat dessa recensioner? Och till alla ni andra såklart när jag har kommit med en bokrecension från hans böcker så har ni ju alltid verkat tycka om dom och velat själva läsa dom. Jag har länge letat efter vart man kan köpa hans böcker förutom på hans egna hemsida där böckerna bara finns på engelska så blev glad nu att jag hittade dom även hos Bokus. Så nu kan jag med glädje berätta att dom går att köpa. Så nu kanske ni har lite böcker ni kan läsa när ni är lediga. Tyvärr hittade jag ingen bild på den första boken.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Mina
Mina ,
Tack för tipset! Älskar boktips och denna har jag aldrig hört talas om innan ❤nouw.com/minasvarld
Amandizan
Amandizan,
Härligt att dessa var nya för dig. Dem är så bra❤nouw.com/amandizan
sweetwords
sweetwords,
bra boktips, jag dock är ingen bokläsarenouw.com/sweetwords
Amandizan
Amandizan,
Vad kul att du ändå tycker det😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229