Fuskat Men....

Innehåller affiliate-länkar

Hej!

Hur har eran kväll varit?

Jag har precis ätit mat så nu är jag mätt och belåten helt klart. Jag har inte alls gjort mycket idag, bara vilat då jag har haft migrän tidigare idag. Tror jag börjar bli lite stressad och nervös inför det sista provet och rädd för att det inte kommer gå hela vägen och så är stressen och katstroftankarna igång. Fast tror det ligger mer undermedvetet nu. För jag vill inte fortsätta med matte. Jag vill inte behöva göra om sista del kursen. Jag känner hur min kropp behöver pause från matte, för det är verkligen ett ämne som kräver tålamod och att man tänker. Känner att mitt psyke kanske inte är gjord för att jobba med matte så mycket som jag har gjort det senaste halvåret. Men ni kan vara lugna jag tänker klara sista provet. Och jag vet att jag kommer klara det för det vi håller på med i detta kapitel tycker jag är rätt intressant, och då blir det genast lättare. Men oron finns där helt klart.

Men nu till rubriken. Som jag skrev så har jag haft migrän och detta var andra gången på semestern. Så nu ikväll gick jag till Ica och handlade mat som jag bara kunde värma. För jag känner verkligen att dessa sista dagarna ska jag bara försöka ta det lugnt och plugga iaf läsa på lite igen så det kommer tillbaka. Och helt ärligt så orkade jag inte laga mat ikväll. Så ja ikväll kanske jag fuskar, men jag klappar mig själv på axeln lite för jag har lagat mat varje kväll mer eller mindre de senaste veckorna. Så jag tycker jag är duktig. Och har man haft migrän så är det okej tycker jag att fuska. Man blir liksom helt död efteråt.

Ja och vad kan man då passa på och äta. Jo något man inte har ätit förut. Jag köpte bla denna då det var extra pris på findus färdigarätter på Ica. Och denna har jag sett massor med gånger men inte provat förut. Och jag gillar att prova nya maträtter och speciellt färdigarätter kan vara roligt och testa tycker jag. Denna blev jag lite besviken på. Det smakar curry men det är knappt någon kyckling i så det kändes som att äta ris med currysås och grönsaker. Alltså jag älskar currysås och ris tillsammans det är supergott. Men hade gärna haft mer kyckling i. För jag var ju sugen på kyckling och ris med currysås, så helt okej men hemmajord är ju helt klart godare. Men har man haft migrän och behöver mat. Så fungerar det. Men kommer inte välja den igen nästa gång. Denna är något man köper 1 gång och sen inge mer.

Resten av kvällen så ska jag inte göra så mycket mer. När jag har haft migrän brukar jag bli sugen på sött så köpte Karl fazer med tuttifrutti smak. Den har blivit en ny favorit.

Till er som så gärna vill veta vilka ämnen som är mina favorit avsnitt av spöktimmen så kan jag berätta att jag snart har lyssnat klart på alla 6 säsonger så nu har jag börjat fundera ut vilka mina favoritavsnitt är. Inlägget kommer ut om några dagar.😃

Några som vill bli taggade i det inlägget så ni vet när de inlägget kommer ut? Skriv i kommentarerna.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

asemartensson
asemartensson,
Ibland är de väldigt gott med micromat😁nouw.com/asemartensson
Amandizan
Amandizan,
Ja det är det faktiskt och bra när man inte orkar laga mat😊nouw.com/amandizan
Kamilla
Kamilla,
Migrän är ju inte alls kul. Jag känner mig också lite tung i skallen men det tror jag är värmen. Snart dags för mig att kika på Spöktimmen som du tipsar omkamillaskamera.com/
Amandizan
Amandizan,
Vad kul att du snart ska börja med den hoppas du kommer gilla dennouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229