Full fart ändå

Hej!

Hur har eran tisdag varit?

Min har varit full fart sen jag gick upp. Jag skulle till barnmorskan och få min p-spruta kl 13 sen efter det har det varit full fart. Efter att jag var klar så väntade jag på sjuktransporten som skulle ta mig till min psykolog. Jag hade tid hos henne kl 3 idag, så nu har jag varit hemma sen 17 ca och hunnit diska och druckit kaffe. Att börja med p-spruta var ett bra val för mig. När jag hade mens så blödde jag mycket hade ont i magen. Och att sitta i rullstol och ha mens är verkligen inge kul, det är bara jobbigt så för mig så är det skönt. Att sitta i rullstol och känna hur det rinner är bara jobbigt och obehagligt. Man kunde knappt röra sig. Så för mig kändes det bättre att ha P-spruta. Men sen är det klart individuellt hur man vill göra.

Hela dagen iag så har det regnat så snön som kom igår är ju tyvärr borta så idag är det bara slask vilket inte alls är kul. Men vi är ju inte inne i december än så det kanske kommer mer snö nästa månad som stannar. För detta slask är verkligen inge kul, det klarar jag mig utan.

Så trots att jag inte hade någon skola idag så har jag haft fullt upp och knappt varit hemma det har gått fort idag och nu ska jag bara ta det lugnt innan jag börjar med maten men nu vill jag bara andas och ta det lugnt ett tag. Är ganska trött nu efter att ha varit igång nu hela dagen känner att jag skulle vilja vila en stund. Det tar ju på krafterna att prata om saker som är jobbiga. Men huvudsaken jag fick disken gjord den kändes viktigast. Nu ska jag återhämta mig lite.

Kram/Amanda

​#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #nouw #nouwsweden #västmanland

Gillar

Kommentarer

minasvarld
minasvarld,
Skönt att du hittat något som funkar för dig och hoppas du får vila i kväll efter allt fix under dagen. Hur många dagar i vecka pluggar du?nouw.com/minasvarld
Amandizan
Amandizan,
Jag går i skolan 2 dagar i veckan måndagar och onsdagar nouw.com/amandizan
sweetwords
sweetwords,
Full rulle, samma här idag jag vet inte när jag landade här hemma idag, runt 20 kanske då det var dags för tösen att sovanouw.com/sweetwords
Amandizan
Amandizan,
Hoppas du hade en lugnare dag idag 😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229