Fredagkväll

Hej!¨

Hur mår ni denna fredagkväll?

Jag har precis ätit middag och det blev köttfärssås och spagetti. Hade tagit fram köttfärs för någon dag sen som fick ligga och tina upp och nu kunde jag laga mat på det. Jag somnade ett tag tidigare och kände att nu orkar jag laga mat så nu har jag både lagt mat. Och diskat men självklart blev det disk nu igen då jag lagade mat... Men gott med köttfärssås då det var ett tag sen jag åt det.

Det var jättegott. Gjorde ingen speciell variant utan hade i kryddor och för att få lite sås så hade jag i mjölk och hade även i tomater men annars inte sån stor grej. Blev lite mycket ändå fast det såg lagom ut så det blev lite mat kvar. Antar att jag äter upp det nästa gång jag blir hungrig 😉 Och vin till maten blev det men nu står det på bordet brevid mig. Man dricker ju inte upp allt på en gång fast det är gott. Tack för ala hälsningar angående provet. 🙏 Resten av kvällen nu blir lugn jag ska förmodligen fortsätta titta på Fallet Madeleine Mccann som @Sannaevelyne tipsade om igår på din blogg om jag inte minns helt fel, började kolla men jag somnade sen såklart. Handlar om den brittiska tjejen som försvann i Portugal när hon var på semester med sin familj bara 4 år gammal. Det har ju varit mycket prat och har sett videokipp på youtube där dom säger att hon är död, men jag vet inte vad jag tror. Men jag undrar vad det är som har hänt henne.

Där har ni trailern till dokumentären.👆 Tycker det ska bli spännande de här och se vad dom säger och va dom har hittat. Finns på netflix.

Och så ska jag nog öppna min chips påse. Jag har ju kommit in i en period där jag bara vill ha chips nu. Är inte så intresserad av godis eller choklad. Men först ska jag läsa lite bloggar. Trevlig helg på er❤

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Så hemsk hela den där historien! Man undrar ju vad som har hänt med kraken, så otäckt! 😓 Kram ❤️nouw.com/naatly
Amandizan
Amandizan,
Ja det är det verkligen och jag undrar också vad som hände den kvällen och vart hon är nu😔Kram finaste 😍❤nouw.com/amandizan
Junitjej
Junitjej,
Vilken hemsk historia det där är!!
Så gott det är med spaghetti!
www.junitjejen.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229