Fredag och godkänt

Hej!

Hur mår ni?

Jag mår bra, hos mig har det regnat både inatt och imorse och är fortfarande grått ute. Så idag kommer jag hålla mig inomhus i soffan med böcker eller serie. Men tänkte även berätta lite om igår. Blev inget bloggande var rätt så trött när jag kom hem runt 22:30 från min faster så tog det lugnt. Läste lite kurslitteratur.

Var iaf trevligt när jag kom dit så blev det först lite tårta och kaffe vilket var supertrevligt och mysigt. Satt och pratade en stund senare när det började bli mörkt gick vi in.

Såhär såg tårtan ut och den var god. Var lite choklad i mitten blev bra det

Till middag så blev det ju tacos som det är uppdukat till här. Riktigt gott var det och äter inte tacos speciellt ofta så jag njöt verkligen av maten. Blev riktigt mätt men så gott. Vattnas i munnen nu när jag tänker på det. När jag kom hem så gick jag in på skolan och kollade vad läraren hade skrivit då jag fick sms om att hon hade rättat mitt uppdrag. Gissa hur glad jag blev när jag såg att jag hade fått ett E. Så glad och så stolt över mig själv. Jag blev godkänd. Var verkligen lättad. Och jag kan plugga på distans. Jag kan göra annat och även läsa andra böcker och ändå få godkänt.

Var orolig att jag inte skulle klara det men det går bara man vill och lägger ner tid.

Nu när jag är klar med inlägget ska jag ta mig en dusch och sedan försöka svara på lite kommentarer tänkte jag.

Gillar

Kommentarer

Diana Saelöen,

Stort grattis till att du fick godkänt. Bra jobbat, man kan ofta mer än man tror.

Tårtan såg supergod ut och tacos... en av mina favoriträtter som brukar avnjutas framför en bra film

nouw.com/fibrolivet
Paulina
,

Så mysigt att bara vara inne och läsa när det är regn ute. Gott att de bjöd på tacos, det är alltid gott 😋 Bra jobbat med pluggandet❤️. Det är verkligen en lättnad att få veta att man blir godkänd. Du är duktig som klarar av att läsa på distans, jag tycker det är så svårt 😅

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Vad roligt att du fick godkänt 👍.. vad duktig du ör som kan läsa på distans mycket bra kämpat.Tacos som är så gott 😊 tårtan ser så god ut ..

nouw.com/2barnsmammaochfru
Kamilla,

Grattis till fina betyget. Tårtan såg helt magisk ut. Hoppas att den var lika god som den såg ut att vara.

kamillaskamera.com/
Mirre,

Härligt att du blev godkänd, grattis och så gott det såg ut gött med tacos

sweetwordsbymirre.com