Fredag och filmtips

Hej!

Hur mår ni?

Nu är det redan fredag. Tänk vad fort det går men man njuter verkligen av att få vara ledig lite. Jag har inte gjort så mycket sen jag gick upp, tog tag i disken och gjorde lite frukost tog mig en kopp kaffe. Nu har jag läst lite bloggar och känner mig lite piggare. Tycker det är så himla mysigt att starta dagen med kaffe och sen läsa bloggar och vakna till. Idag har jag inga planer alls faktiskt, det känns riktigt skönt så idag ska jag bara ta det lugnt och bara göra det jag känner för.

Igår dock så gjorde jag ju inte så mycket först blev det the handmaids tale och senare på kvällen blev det en film. Var ett tag sen jag såg på någon film men igår kände jag för de och det blev filmen Wildling. Som finns på Netflix och om du har via play så finns den där. Även @SnabelA har tipsat om denna film och det är tack vare henne som jag blev sugen på att se filmen. Och igår tog jag tag i det.

Handling:

Detta är en film som handlar om en tjej som växer upp med sin far i ett hus i skogen. I hela hennes liv så har han berättat om wildling som är farliga för barn och därför får inte hon gå ut. När hon är äldre så blir hon räddad och tagen in på sjukhus då hon har blivit svårt sjuk. Det slutar med att polisen Ellen får ta hand om tjejen som heter Anna. Ellen får lära henne hur det är att bli kvinna och andra saker. Men Anna är inte som alla andra tjejer. Ju mer dagarna går desto mer inser hon själv att det är något med henne. Frågan är kan hon själv vara en Wildling. Men dom är ju utrotade....

Vad tyckte jag om filmen då, jag tyckte att den var spännande. Men jag förstod mig inte på själva handlingen vad filmen handlade om. Men jag tycker ändå att filmen var sevärd för den var spännande. Det hände saker redan från början så man behövde inte vänta 30 min in i filmen att saker och ting händer, och såna filmer gillar jag när det händer saker redan i början än att man måste vänta 30-40 min. Det är ingen film jag själv skulle vilja se om men skulle tänka mig se den om någon vill se den som inte har. Den är sevärd. Om man gillar filmer med spänning och fantasy med en klick kärlek i så kommer man tycka om den. Netflix säger att den är skräck men det tycker inte jag.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencer #filmtips

Gillar

Kommentarer

Mrs.Kjellstrom
Mrs.Kjellstrom,
Den här ska vi nog se 😃
Tack för filmtipset 😃
www.mrskjellstrom.se
Amandizan
Amandizan,
Varsågod hoppas att ni också tycker den är sevärd 😊nouw.com/amandizan
moiii
moiii,
Ibland är det skönt att bara slöa😊nouw.com/moiii
Amandizan
Amandizan,
Ja det är så himla viktigt det med😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229