Fredag och en vecka kvar

Hej!

Hur mår ni?

Här har jag varit ganska produktiv idag. Jag gick upp vid 13 och kokade kaffe och åt frukost och bara tog det lugnt. Runt 3 så gjorde jag mig iordning för att gå ut och göra lite ärenden. Behövde hämta ut medicin och även handla lite som bröd och stekmargarin. Köpte även lite fredags gott och det blev chips hot sweet chili igen. När jag sen kom hem så var jag ut och slängde plast och kartong.

Var även in på systemet och köpte detta vin. Jag hade länge velat testa detta då jag har sett flera gånger att @marielinneaa brukar ta sig ett glas. Och en kväll så frågade jag på insta vad vinet hette så nu när jag visste vad det hette och hade lite mer pengar så köpte jag vinet. Vill ni höra vad jag tycker om det sen? Har även svarat på en del kommentarer sen jag kom hem så nu har jag bara gårdagens inlägg kvar. Tycker jag har fått lite gjort idag vilket känns skönt.

Igår kväll blev det en liten spa kväll rakade benen och tog mig en skön dusch sen som värmde. Var så skönt. Njöt verkligen av det varma vattnet. Sen så lyssnade jag på första avsnittet av spöktimmen som äntligen har börjat igen som jag har längtat😍 Fick en liten tidig julklapp igår när jag lyssnade på dom, dom ska nämligen släppa ett avsnitt på julafton. Ahh så kul😍 Så det gjorde jag igår och ikväll nu är det fredag och nästa vecka vid den här tiden på fredag har jag varit i skolan för första dagen. Så nu blir det att njuta till fullo.

Trevlig helg/Kram/Amanda

​#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #spöktimmen #västmanland #nouw

Gillar

Kommentarer

Annica
Annica,
Visst är det skönt att kunna sova tills man vaknar av sig själv? Det var längesedan jag gjorde så, och gjorde jag det vaknade jag ändå i den tid som tjejerna vanligtvis kommer och väcker mig. Haha.. 😊
Mysigt med att kunna bona om sig själv sådär!
annicama.com
Amandizan
Amandizan,
Det ör verkligen en underbar känsla att få sova tills man är utvilad 😊 nouw.com/amandizan
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Jag dricker inget alkohol alls men flaskan va ju fin 😊 hoppas den va god 😊. hoppas du hade en mysig fredag 😊nouw.com/2barnsmammaochfru
Amandizan
Amandizan,
Håller med dig flaskan är verkligen jättefin 😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229