Fredag och denna trötthet

Hej och godkväll!

Hur har eran dag varit?

Här har det varit lugnt, varit rätt seg och trött hela dagen. Varit sådär trött så att man bara har velat blunda och somna om. Därför har det mest blivit att lyssna på podd och vilat. Denna extrema tröttheten som jag har känt idag brukar komma om jag har varit upptagen länge och inte vilat på ett tag. Idag har varit en sådan dag där jag bara har velat sova och inte orkat gjort något. Inte ens läsa för det känns som ögonen går i kors och ögonen känns jättetunga som stenar som bara vill stängas och sova. Lite så har min dag varit, inte blivit mycket gjort och även funderat om det kommer vara så här u med tanke på all stress och press jag hade med matten, kommer all trötthet jag har hållt tillbaka hällas över mig och tröttheten inte släppas?

Anyway.. Jag har trots denna extrema trötthet orkat tagit mig in i duschen och att ta en härlig dusch nu på kvällen efter en rätt varm dag trots att solen har varit borta tillochfrån idag så har jag varit extrem varm. Nu är man nyduschad och det är en härlig känsla. Känner mig även lite piggare men inte mycket.

Igår om jag minns rätt så släppte HBO en ny serie och när jag läste om den, (då hade den inte släppts) Så lät den bra och jag blev sugen på att se den. Och nu när jag var sådär trött så kollade jag om det fanns något annat att se då jag redan hade sett The handmaids tale. Och då såg jag nu att denna serie har nu släppts. Detta är en miniserie i 4 delar. Så avsnitten är långa. Men gillar man inte längre serier och föredrar korta så rekommenderar jag denna. En av skådespelarna som är med är Ann Dowd och hon spelar även Ant Lydia i the handmaids tale. Tycker hon är en riktigt bra skådespelare.

Handling: Handlar om dessa 3 katolska nunnor som bor i ett kloster som håller på och förfaller. Deras lugna tillvaro bryts när en präst kommer och vill kolla på klostret. När nunnorna får reda på vad denna präst tänkt göra med stället blir dom inte alls glada. De är de sista medlemmarna av den slutna orden St. Agnes. Jag har inte sett hela säsongen än bara sett lite ur första avsnittet men gillar man gotisk serie med mystik, häxor och onda krafter så tycker man om denna.

Trailer till serien 👆

Som sagt kan skriva en bättre beskriving när jag har sett klart serien, men enkelt sagt gillar man mysterier och gotisk stuk på serier så gillar man denna. Har som sagt bara sett början men jag är redan fst och tycker det är spännande. Så efter jag har skrivit klart detta ska jag fortsätta se på serien. Det börjar nämligen bli lite spännande nu. Hoppas er helg börjar bra. nu ska jag återgå till serien.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #serietips #hbonordic #personligblogger

Gillar

Kommentarer

asemartensson
asemartensson,
Kära vän va du värkar trött hela tiden. Har du kollat upp de? Kramnouw.com/asemartensson
Amandizan
Amandizan,
Ja det är inte alls kul, nej jag har inte kollat upp det. Men är piggare idag😊nouw.com/amandizan
Naatly
Naatly,
Ja, den där tröttheten är hemsk!! 😩Tack för tips om serien! Måste kolla in! Kram vännen ❤️nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229