Fredag kväll

Hej!

Hur har eran dag varit?

Jag tog mig faktiskt till Ica och handlade smör sen efter att jag hade bloggat, de gånger jag har haft ångest och bara tex gått till affären och hem så har det hjälpt. Och det gjorde det även denna gång. När jag kom ut så kändes det jobbigt och kallt men jag behövde även posta ett brev så passade även på att göra det. Smör och även sweet chili chips blev köpt tillsammans med trocadero. Har man haft ångest och inte mår så bra så får man unna sig, det är ju fredag.

När jag kom hem kändes det ändå lite bättre. Brukar alltid försöka gå ut om inte min ångest har släppt. Tänker alltid att det inte handlar om hur länge man är ute utan att man kommer ut. Förut gick jag sällan ut för då måste jag vara ute länge och gå långt. Men nu har jag börjat förstått att det inte handlar om hur länge. Utan att man tar sig ut.

Nu har jag nyligen ätit och resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt. Promenaden jag tog gav mig även lite klarhet hur jag ska göra med farsdag då jag och min pappa inte har en bra relation så ringer jag honom på söndag. Och tar en helg och bara gör det jag vill göra. För ångesten jag har haft har ju att göra med att det är farsdag, och jag inte har vetat hur jag ska göra. Ni kan läsa mer om det i mitt förra inlägg.

Men nu i efterhand känns det skönt att jag tog mig ut på en promenad. Ikväll ska jag mummsa på dessa chips som jag har varit sugen på ett tag.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #psykiskohälsa #ångest #nouw #nouwsweden

Gillar

Kommentarer

Lexochlogan
Lexochlogan,
Bra att hitta något som fungerar, frisk luft och att komma ut kan hjälpa mycket Olika saker. ja klart man får unna sig något också. nouw.com/lexochlogan
Amandizan
Amandizan,
Man tror inte att en promenad kan göra så mycket för ens mående 😊nouw.com/amandizan
Michelle
Michelle ,
Ibland hjälper det att bara komma ut 💕
Amandizan
Amandizan,
Ja det gör det verkligen 💕nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229