Fredag imorgon

​Hej på er!

Imorgon är det fredag igen och imorgon ska jag även till Arbetslivs resurs igen. Annars blir det en lugn fredag för mig, Idag så tog jag lite sovmorgon imorse hade ställt klockan på 10 och jag vaknade då såklart men jag stängde ju av och tänkte jag ska bara vila några minuter. Och dom några minuterna blev en hel timme, Aja mamma ropade iaf efter jag hade vaknat och frågade om jag ville ha kaffe tog kaffe och macka och efter lunch så städade jag mitt rum. plockade undan dammsög och dammade av lite. När jag var klar med det så läste jag en stund och efter kvällsmaten så tog jag en dusch .

Och när jag hade druckit kaffe vid 21:00 så man brukar ju bli pigg men inte ikväll jag sov en hel timme och vaknade efter 22 och nu funderar jag på va jag ska göra, förhoppningsvis så får jag sova lite grann. Men jag tänkte faktiskt kolla på det senaste avsnittet på ghost adventures på youtube nu.

Sov gott allihopa/hugs Amanda

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Äntligen igång!

​Hej

Nu var det fredag igen ÄNTKIGEN, tänk veckorna går så fort tyckte nyss det var måndag. Idag var jag äntligen på mötet som jag trodde var igår. Och det gick jättebra eftersom jag rean har varit där en gång tidigare på arbetslivs resurs så gick mötet väldigt fort vi hann till och med spåna inom vilka områden jag skulle vilja jobba inom och då kan jag berätta att då sa jag antingen i någon reception  eller med barn 3-6.

Sen kom bussen och hämtade mig vid 11 och jag åkte hem väl hemma sen så tog jag det bara lugnt innan lunch och sen efter lunchen så städade jag eftersom jag inte gjorde det igår när jag var borta nästan hela dagen. Så då dammsög jag i mitt rum bäddade rent i sängen och slängde det smutsiga i tvätten. och nu sitter jag här i sängen halv sömnig och bloggar.

Detta var min dag en ganska så lugn dag blir väl uppe ett par timmar till men det blir nog en rätt så tidig kväll. ha en fortsatt bra kväll

HUGS/Amanda​

Gillar

Kommentarer