Fredag eller lördag?

Hej!

Hur mår ni denna dag?

Här är det rätt okej, jag går och funderar om det är lördag eller fredag. För mig känns det som lördag men det är ju bara fredag. Som sagt det är lite rörigt i huvudet på mig pga att man är ledig på en fredag så känns det som lördag. Fick mig iaf en skön sovmorgon, det tog jag för jag har gjort en del de senaste dagarna så lite sovmorgon förtjänar man. Och igår rensade ju jag och farmor en del. Måste säga att det känns skönt att jag slängde de kläder jag inte använt på flera år (pratar om klänningarna) Har inte använt dom på flera år +att jag kände mig faktiskt fri att nu kan jag jobba med själv mer än att tänka på vad folk tycker och tänker eller vad normen säger. Så det känns som jag nu kommer kunna jobba med dessa tankar som säger att jag "borde" tror jag kommer vinna över dom nu. Som sagt idag känns det bra och jag hoppas nu att jag kommer hitta mig själv mycket mer och den jag är. Och vill vara❤🌈

Som sagt idag har äntligen solen hittat hit igen vilket är så trevligt, kanske inns hopp om sommaren ändå. Igår som sagt la jag äntligen upp en video på youtube, har lagt upp flera videos förr men det har legat lite på is till igår då jag gjorde en och jag kommer dela med mig av den här nere sen för det var flera utav er som ville de. Kan lägga upp flera videos som jag har gjort om ni vill, de. Men ska försöka jobba med det mer framöver.

Nu hoppas jag att ni får en fin dag och gå gärna in på min kanal som sagt det finns videos men de går längre bak i tiden.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

madelenekirk
madelenekirk,
Tycker också att de känns som lördag, helt förvirrad har jag vart hela dagennouw.com/madelenekirk
Amandizan
Amandizan,
Ja det var jag med igår det var jättekonstigtnouw.com/amandizan
Jenny
Jenny,
Åh va kul att få se dig i rörligbild och höra din röst!!
Du är ju super duktig på engelska!!!

Jag har inte sett arrow men nu blev jag nyfiken och kanske ska man ge den en chans ändå 😊

Kram kram
jenzel.se
Amandizan
Amandizan,
Tack så mycket, ja du får kolla in Arrow det är en superbra serie😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229