Fredag!

Hej!

Hur mår ni?

Här är det bra men jag är trött idag verkligen känns att kroppen och hjärnan har gått på helg för den har slappnat av och då kommer tröttheten som en smäll. Men det är okej. Det är fredag och helg och inga fler måsten. Nu är det bara att ladda batterierna till nästa vecka. jag har inte gjort mycket alls idag jag har druckit kaffe och fick till det riktigt bra så det smakade bra. Även plockat in lite disk. Sen har jag mest sovit på soffan. Som sagt min kropp har gått på helg så nu behöver jag vila upp mig.

Just de....

Stuvade makaroner är aldrig fel😍

Igår blev det stuvade makaroner och köttbullar till middag vilket var så gott. Var längesen jag åt köttbullar till stuvade makaroner har annars haft falukorv. Vilket funkar också tycker jag. Men jag insåg att jag hade inte så mycket makaroner kvar igår så jag blandade makaroner och spagetti. Och igår fick jag alltså lära mig att det går även att stuva spagetti med. Nu kanske någon tycker att det ska vara makaroner till just denna rätt. Men jag tycker att det blev riktigt gott med både makaroner och lite spagetti i. Kan lätt tänka mig stuva spagetti igen. Det är iaf vad jag tycker.

Idag eller ja vad som är kvar av dagen får vi se vad jag gör, funderar att gå och handla lite då jag behöver det men får se det kanske har börjat regna nu vilket det skulle börja göra mot kvällen. Sen har jag varit sugen på denna choklad hela veckan👇 Och nu när det är fredag kan man ju få lyxa till det lite. + att jag behöver köpa bröd så ja. Så ser mina planer ut för idag.

Hur börjar eran helg? Jag gick ju på helg igår redan eftersom jag inte hade några planer inbokade idag. Så får en extra dag denna helgen. Nu är frågan ska mn våga köpa denna chokladen och hoppas på att man är fortfarande sugen på den ikväll, eller ska det bli som sist att man vill ha popcorn istället.?

Kram/Hugs/Amanda

To all my followers around the world you can now use google translate to better understand

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #lifeinsweden #recepttips #recepies

Gillar

Kommentarer

Orsakulla mamma vid 20 specialpedagog
Den där chokladen är så god, tyvärr har de numera hasselnötter i den så kan inte längre äta den 😟. Låter sunt att du ska vila under helgen 😊www.saramadeleine.se
Amandizan
Amandizan,
Visste inte att dom har nötter i chokladen synd att du inte kan äta den den är riktigt godnouw.com/amandizan
photoemmz
photoemmz,
Det blir aldrig fel med stuvade makaroner! Så himla gott och nouw.com/photoemmz
Amandizan
Amandizan,
Nej det är ju så himla gott skulle nog kunna äta bara stuvade makaroner också😂nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229