Förta maj redan?

Hej!

Hur mår ni?

Här är det bra och nej igår var jag inte ute och festa för att det var Valborg. Jag var hemma hela kvällen och tog det lugnt. Tror tillochmed det är förbjudet att tända brasa i min kommun. Så går firades inget speciellt. Utan jag spenderade min kväll med Netflix och the flash, med glass. Vad gjorde ni igår? Har fått frågor om den nya cola smaken var god med lemon. Och ja jag tycker om den, smakar mycket citron och man tänker på sommaren när man dricker den. Helt klart en ny favorit.

Idag har inte jag gjort så mycket heller, har beställt färdigt resor till imorgon så nu har jag ordnat med det jag brukar vara ute i sista minuten.😂 Nyss så Var jag ner till porten och lämnade över bröd och fil till en kvinna. Är med i en grupp på facebook där vi som bor i Hallstahammar eller i närheten kan tex ge bort mat som man själv inte äter. Jag fick fil igår i kassen med mat och jag äter inte de och har aldrig gjort. Så istället gav jag bort de till någon som ville ha de. Känns mycket bättre än att slänga det. Var faktiskt min faster som tipsade mig om denna grupp. Gruppen heter Mat och förbrukningsvaror skänkes i Hallstahammar. Gruppen startades för att minska matsvvinet. Gruppen hittar niHÄR. Så om du eller ni bor i närheten av halllstahammar var gärna med och hjälp till🙏

Som sagt 'gå gärna in och läs vad gruppen gör. Tycker det är så viktigt att vi försöker stoppa matsvinet, och hjälper klimatet.

Nu ska jag svara på era fina kommentarer och så får vi se vad det blir av dagen. Kan inte riktigt förstå att det är första maj redan. Tyckte det nyss var april och kallt. Dock så har det regnat idag och så är det inte lika varmt och soligt som igår. Men regnet behövs det med.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle ,
Skönt att ta det lugnt det har jag med gjort 💕 tycker det e superbra med eldförbud . michellefrandell.blogg.se
Amandizan
Amandizan,
Jo det tycker jag också nu när det är så varmt ute 🌸nouw.com/amandizan
Naatly
Naatly,
Jag gjorde inte ett skit igår. Tänkte inte ens på att det var helgdag 😜
Gud vilken smart grej de där med att ge bort mat man inte vill ha! Så onödigt att slänga en massa!
KRAM ❤️
nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229