Första veckan klar

Hej!

Hur mår ni?

Idag mår jag mycket bättre. Igår var en jobbig dag med migrän men vlev mest besviken när den hälsade på. Trodde jag skulle slippa migränen denna gången, men nej hände likadant när mattekursen startade att jag fick migrän. Är väl för att all spänning man har haft inför den nya kursen och vart nånstans man ligger. Så mycket spänning och förväntan var det ju igår. Samt stress med att hinna med bussen och komma i tid. Så det var väl mest därför jag åkte på migrän. Men jag har mått bättre idag och var till skolan.

Jag tänkte att det är bara idag kvar sen så har jag inga fler lektioner tills måndag så kände att jag ville gå. Och så vilar jag imorgon eller i helgen istället. Men från och med nästa vecka har vi lektion månd-ons. Innan jag åkte hem idag från Västerås så var jag i på hemköp och handlade mjölk, mjölken tog slut igår så passade på att handla när hemköp låg några meter från skolan. Så kan man ju bara gå hem när man kommer hem. Förutom mjölken handlade jag även kaffe. Tyckte det kändes bättre att handla på en gång så man slapp det när man kom hem.

Så nu är första veckan gjord och det har varit lite jobbigt att gå upp nu när klockan har ringt men det kommer ju bli bättre. Jag tänker alltid att jag slipper gå upp ännu tidigare som vid 7. Så jag försöker alltid tänka positivt att 11 är bättre än 7. Men jag tror att de första veckorna kommer vara lite kämpigt innan kroppen vänjer sig. Som sagt jag är glad att klockan ringer 11 och inte 7 på morgonen. Men imorgon får jag sovmorgon och det ska faktiskt bli skönt.

Jag har nyligen diskat så är rätt skönt att fått de gjort, ska snart laga mat tänkte jag och bara vara. Funderade igår om jag skulle vara hemma idag då jag hade migrän igår men nu i efterhand så är jag glad att jag gick till skolan idag. Nu blir det att fortsätta svara på kommentarer innan det blir mat.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #västerås #nouwsbloggare #nouw

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Ussccha för migrän det är ju så jobbigt, jag får huvudvärk ibland så jag mår illa, så förstår att då migrån är en värrenouw.com/sweetwords
jennifermarie
jennifermarie,
Vad skönt att det var en bättre dag idag! 😊 Min grabb får också migrän när han är stressad och när han har många bollar i luften som kräver en massa från honom! nouw.com/jennifermarie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229