Första skoldagen

Hej!

Hur mår ni?

Idag blir det ett väldigt sent inlägg nämligen. Har varit i skolan idag och nu kommer jag kunna komma gå hur jag vill för jag har fått en blipp till hissen nu. Innan jag åkte till skolan halv 1 så var jag in på min frisörsalong och bokade en klipp tid den 15 november alltså nästa fredag. Jag ser fram emot det och ska bli skönt att klippa mig. När jag skulle gå till bussen så kände jag av att jag började få migrän för synen började försvinna, så jag skyndade mig hem och tog medicin innan jag gick till bussen. Det hann aldrig bryta ut så mycket men blev jobbigt då jag tappade känsel ett tag. Men jag fixade en hel dag i skolan.

Jag fick sluta vid kvart i 4 och då valde jag att göra alla uppgifter i skolan istället för att ta hem. Vi gick igenom ordklasser och den sista uppgiften jag fick som jag annars hade kunnat gjort hemma var en skriv uppgift man skulle berätta om en stad eller land som man hade varit i som man tyckte om. Jag valde att berätta om min resa jag gjorde till London 2014. Hon tyckte det var mycket bra gjort. Åkte hem med bussen 16:15 från Västerås och kom hem vid 5 då åt jag snabbt lite smörgås med ost och tomat

Efter att jag hade ätit upp smörgåsarna så la jag mig och vilade en stund, och nu äntligen har det börjat blivit bättre. Jag har precis även gjort en ansökan om studiemedel till CSN så nu kan jag boka av det. tror att jag har varit väldigt spänd över hur det skulle gå med hissen, hur länge min kurs håller på, och nu när första dagen är här och den nu är avklarad så antar jag att all spänning släppte och jag åkte på migrän idag. Jag har ju varit väldigt förväntansfull och kanske lite stressad över hur jag skulle fixa CSN men nu är det fixat så nu kan jag släppa det.

Men nu ska jag ta mig en varm och skön dusch ikväll för det var verkligen kallt ute och jag fryser lite än så en varm dusch vill jag ta. Sen funderar jag om jag ska vara ledig imorgon då jag har haft migrän och inte har vilat bort den idag som jag egentligen hade behövt men jag ville till skolan så mycket av stressen som gjorde att migränen kom släppte. Så vi får se, en del av mig vill vara hemma och vila imorgon då jag fortfarande känner av migränen även om det har blivit bättre. Men ändå vill jag till skolan för jag vill inte börja med att vara hemma. Det får mig att känna skuldkänslor. Men trots att det har blivit lite bättre känner jag mig jättekonstig, synen är inte helt tillbaka. Huvudet känns som en tegelsten, Så man kanske ska vara hemma ändå. Jag går 13-ca 16 imorgon också annars men vi får s.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #nouw #västerås

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vad jobbigt med migrän. Vad bra att du har medicin för den , hoppas den hjälper bra nouw.com/2barnsmammaochfru
Amandizan
Amandizan,
Det blev bättre sen senare på kvällen men idag har det varit mycket bättre 😊nouw.com/amandizan
Carolina
Carolina,
Jobbigt när man under en längre tid varit stressad och när all stress släpps fri, kommer den jäkla migränen :/ hoppas att det känns bättre nu och att du inte fick skuldkänslor om du var hemma 😊 knaset.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229