Första advent

Hej!

Hur mår ni?

Jag mår fint, bara tagit det lugnt och njuter av att jag bara kan ta det lugnt, att läxan är gjord och att bara kunna ligga och kolla på serier. Jag har sett till att göra läxan på lördagen och sen på söndag så kan jag bara vila. Precis som man ska.

Idag är det första advent och snö ute. Det är så himla vackert, eftersom det är snö ute så känns det mer som advent än om det skulle vara grått och regnigt. Tänk vad fort året har gått jag tycker nästan det är lite läskigt och nånting säger mig att december månad kommer gå ännu fortare. Och om 15 dagar fyller jag år. Känns inte som det är 15 dagar kvar. Känns som det är långt kvar men det kommer gå fort.

Annars så har jag legat och kollat på Sofias änglar. Man inser när man kollar på det att livet är skört och att allt kan förändras på en sekund. Man tänker ju att det inte händer än själv men så tänker många och sen så händer det. Man ska verkligen ta vara på livet för man vet aldrig vad som kommer hända. Det är ett sånt fint program men det får mig också att inse lite att livet kan förändras så man ska verkligen ta vara på det. Livet är skört. Så ta hand om er. Någon utav er som har provat Dplay premium är det värt pengarna?

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #västmanland #sofiasänglar #tankaromlivet #nouw #nouwsweden

Gillar

Kommentarer

jessiFri85
jessiFri85,
så skönt att bara plöja serie en dag. Jag har tänkt att göra det många ggr. Men det blir inte av 😆.
jag gillar med att se på Sofias Änglar.
nouw.com/jessifri85
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Så mysigt med lite snö nu under advent, hoppas det håller i sig lite 😊 jag klarar inte av att se Sofias änglar men det är så fint att de hjälper till 💗nouw.com/sannaevelyne
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229