Försenad 50års kalas

Hej!

Hoppas er söndag har varit bra och att ni mår bra?

Jag har nyligen kommit hem från Västerås och min faster, vi firade henne i efterskott då hon fyllde 50 i veckan. Så gick upp vid halv 10 och klädde på mig o sminkade mig lite. Sen kom färdtjänsten vid 10 och jag åkte, väl där så var jag först av alla. Kändes dock lite jobbigt att ringa på då jag inte visste om dom var uppe. (antar att dom var de då vi skulle vara där 11) men ändå. Satt och tittade lite på tv medan de gjorde sig i ordning.

Sen vid 11 så kom dom och och efter att man hade fått pratat av sig lite och hälsat på alla så började vi med maten, (eller ja den var ju bara att värma och göra sallad till). Blev tillochmed förrätt som min näst yngsta kusin gjorde. Och gott blev det allt. Till varmrätt blev det lasagne både vegetarisk och med köttfärs. Och nej ingen efterrätt men det behövdes inte tycker jag då man blev SÅ mätt, säger jag som inte är så stor i maten. Sen så satt vi och pratade och hörde på hur dom tyckte att deras resa i Afrika hade varit, så spännande och lyssna fick även se bilder därifrån efter maten.


Det bjöd på flera tårtor och kakor, tog mig nån kaka till tårtan men orkade inte någon av dessa tårtor då jag var proppmätt från lunchen fortfarande. Men de såg goda ut men kände att jag inte orkade någon tårta. Sen när alla hade fikat så började vissa dra sig. och jag fick skjuts hem av min kusin och hans flickvän så jag slapp ta färdtjänst tillbaka.

Nu bloggar jag som sagt i denna stund men har även diskat upp från igår och dragit i mig en till kopp kaffe 👌 Nu blir det att ta de lugnt resten av dagen och kvällen

Vad har ni för planer idag?

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Så mysigt och härligt det verkade ha varit! 😃nouw.com/emmaengstrom
Amandizan
Amandizan,
ja det var väldigt mysigt och roligt och umgås med släkten😁nouw.com/amandizan
Naatly
Naatly,
Mysigt 😍 Kram ❤️nouw.com/naatly
Amandizan
Amandizan,
Ja 😊 Kram <3nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229