Följer mitt hjärta

Hej!

Hur har eran dag varit?

Här har den varit lugn, och väldigt varm tur man har sin fläkt när det blir för varmt så man kan svalka sig. Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så sa jag ju att jag skulle fortsätta på samma spår som igår med att ge vägledning och använda mina tarotkort. Och nu så här på kvällen så känner jag mig riktigt nöjd med att jag gjorde det och nu inser jag att det är något jag mår riktigt bra av och är duktig på. Så nu ska jag lyssna på magkänslan och min intuition som säger att detta är något jag SKA syssla med och är menad att syssla med. Så nu ska jag göra detta mer oftare och inte låta det gå lika lång tid emellan. Jag vill jobba so "spådam" och jag vet att jag kommer göra det för det känns som jag är menad för det och samtidigt får jag hjälpa människor vilket jag vill.

Jag har fått öva på @Missjennifer som skrev igår i kommentarerna att jag gärna fick öva på henne och sen hennes bästa vän. Och det är flera som jag ska höra av mig till tänkte jag som vill. Bl @SnabelA. Jag vet att jag kan för Jennifer blev chockad över hur mycket jag prickade in rätt. Så ännu ett tecken att jag ska syssla med detta. Sen finns det ju dom som inte tror på detta med änglar och min farmor är ju en av dom. Men får helt enkelt strunta i dessa människor och följa mitt hjärta och lita på mig själv och göra det jag mår bra av. Och inte ta åt mig.

ÄLSKAR stuvade makaroner, men självklart gjorde man för mycket makaroner den här gången med😂 Kan ju aldrig bli lagom liksom

Har precis ätit middag nu och jag har ju haft 0 fantasi om vad jag skulle äta idag men jag blev sugen på stuvade makaroner så det fick helt enkelt bli det. Och gott var det ju😍 Så nu är man mätt och belåten allt. Nu ska jag snart hoppa in i en dusch har jag tänkt ska bli väldigt skönt det är ju så varmt om dagarna så man väntar ju tills solen går ner. Kan ni förstå att det nu går mot mörkare tider igen?! Kan inte riktigt förstå det, och när man tänker på det blir det ju så himla deprimerande. Det är bara att njuta av sommaren nu. Nu ska jag strax ta mig in i duschen och så ska jag nog se till och plugga lite när värmen har lagt sig. Så det blir nog det ikväll.

Hur ser eran kväll ut?

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

keereweer
keereweer,
Åh du får hemskt gärna spå mig med!nouw.com/keereweer
Amandizan
Amandizan,
Ska komma ihåg det😀nouw.com/amandizan
sofiefriden
sofiefriden,
Jag tror egentligen inte på sånt men ibland blir jag chockad över saker som kommit fram, varit sanna. Hmm ja 😊 man gör ALLTID för mkt macaroner 😂nouw.com/sofiefriden
Amandizan
Amandizan,
Haha ja man tror att det blir lagom men nej alltid för mycket 😂nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229