Filmtips!

Hej!

Hoppas er söndagkväll är bra?

Nu tänkte jag bjuda på ett filmtips, nämligen The endkess. Skrev om den i förra inlägget och nu har jag sett klart filmen. Och tycker den var riktigt bra, Började kolla på filmen för ett tag sen då den precis hade släppts. På trailern verkade den bra och lite halv mystisk och spännande. Men första gången gav jag upp för tidigt. Tyckte den verkade tråkig. Men nu vet jag, den börjar lite segstartad men blir bättre. Och handlingen och mystiken stiger längre in i filmen. När den väl har dig fast så är du fast då vill du se mer.

Handling:

Handlar om 2 bröder som i början av filmen får massa konstiga videobnd hemskickade till sig. För flera år sedan så tog dom sig ifrån kulten dom levde i. och nu får dom hemskickade videoband från dessa människor från the cult. Så dom bestämmer sig för att åka tillbaka och besöka dom igen. Storebror går med på att dom stannar 1 natt men lillebror vill stanna en natt till. Ju längre dom stannar desto mer konstiga saker börjar och hända. Jag skulle säga att det är en film som är spännande.Gillar man thrillers och fantasy så kommer man verkligen gilla denna. Om man också gillar sci-fi, apocalypse filmer. Check this 1 out😍

Jag vet att jag är mycket för skräckfilmer men jag skulle inte vilja påstå att denna är en skräckis detta är som sagt en riktigt bra fantasy film enligt mig. Synd bara att jag inte gav de mer tid första gången.

Kram/Amanda

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Tack för tips! Var finns den? 😍 KRAM ❤️nouw.com/naatly
Amandizan
Amandizan,
Haha ja jag kollade på filmen på putlocker men tror den även ska finnas på c-more kram fina😍❤nouw.com/amandizan
celinelundqvists
celinelundqvists,
Tack för tipset! Behövs alltid!nouw.com/celinelundqvists
Amandizan
Amandizan,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229