Filmdag och lax

Hej!

Hur har eran måndag börjat?

Min har varit väldigt lugn och skön. Ringt samtal och bokat sjukresa både till imorgon då jag ska till min psykolog och på torsdag när jag ska iväg och rida. Tänk så duktig jag var, brukar alltid ringa och boka dagen innan och därför är jag vid ridningen så tidigt men idag lyckades jag boka lite tidigare så fick bättre tid. Sen har jag inte gjort så mycket mer det började regna och jag kollade på film. Och äntligen har jag sett nya lejonkungen! Så himla bra den var, och det var så sorgligt när Simbas far dör. Det är samma film från 90-talet bara nyare.

Jag hade lite förhoppningar och eftersom det var längesen jag såg filmen så minns jag inte så mycket. Men den var ju verkligen SÅ bra😍 Spelar ingen roll hur gammal man är man blir aldrig för gammal för Disney❤ HÄR såg jag filmen.

När jag hade sett klart filmen så gick jag och tog fram lax som jag tänkte göra till middag. Och medan jag skriver inlägget så står maten och kokar potatisen på spisen och laxen i ugnen.

Jag har varit sugen på lax nu ett bra tag så nu när jag känner mig bättre och har mer ork tänkte jag att ikväll blir det lax nämligen och efter maten tänkte jag ta mig en dusch. Tänkte först hoppa in innan maten men nej då måste man laga mat sen så bättre att få maten gjord. Så man är klar efter duschen. Annars blir det för jobbigt. Och så börjar jag bli hungrig nu så det är bra om jag får i mig mat då. Så att jag sen när jag är klar i duschen bara kan ta det lugnt resten av kvällen. Nu ska jag gå och se hur det är med både laxen och potatisen.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #recept #filmtips #västmanland #nouw

Gillar

Kommentarer

Sandifighter
Sandifighter,
Den har jag inte sett ännu, däremot tänkte vi kika på Alladin i helgen, vi får lägga lejonkungen på listan till helgen efter ❤
Bra att du fick en bättre tid ❤
sandifighter.se
Amandizan
Amandizan,
Jag tycker ni verkligen ska se lejonkungen det är en film för hela familjen❤️nouw.com/amandizan
fibrolivet
fibrolivet,
Så sant man blir aldrig för gammal gör Disney. Och nu gjorde du mig sugen på lax😳😀nouw.com/fibrolivet
Amandizan
Amandizan,
Haha ja du får göra lite lax någon kväll då det är ju så gott😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229