Film lördag

Hej!

Hur har eran dag varit?

Min har varit väldigt lugn har inte gjort så mycket det har varit dåligt väder idag. Det regnade på förmiddagen och morgonen. Vilket jag tycker är så tråkigt detta regn 5 dagar i veckan gör mig lite deprimerad. Men eftersom det har regnat och varit allmänt grått ute som vanligt nu när det är höst så har legat och kollat på film. Det är ju ändå något som är mysigt när det regnar att man kan ligga i soffan och kolla på film. Filmen jag kollade på hette "it follows" Förmodligen har många redan sett den.

Jag har tänkt se den nu ett tag men det har liksom inte blivit av än men tänkte att nu när det är dåligt väder och jag känner för att se en film så då tittade jag på den. Jag tyckte att den var sevärd och inte så seg. Störde mig dock lite på tjejen som spelade jay, dock håller jag inte med om att den är jättebra för det fanns stunder då det var lite segt. Men en regnig lördag så fungerar filmen bra.

Handling: En ung tjej får efter ett one night stand en okänd supernatrual. Om "den" får tag i dig så dödar den dig och då går det tillbaka till den som gav den till henne och sen vidare tills den kommer till den personen som skapade detta. Det är en tonårsskräckis. Och för att bli av med "den" måste du skicka det vidare genom att ligga med en person. Helt ärligt så tycker jag inte att filmen är lika bra som jag har hört.Men den har garanterat en spänning i sig så att man ändå vill se hur det slutar. Me jag har ju sett bättre filmer än denna. Gen på filmen är: Skräck/thriller

Nu ska jag laga lite mat snart, får se om jag får i mig något. Haha åt lite chips till filmen nämligen. Köpte denna påse igår dom har verkligen blivit en ny favorit hos mig. Älskar blandningen av det salta med det söta med lite hetta😍 Och så tror jag att det blir ett glas av det nya vinet jag köpte för att ändå få en mysig kväll när det är grått och trist. Har inte smakat det nya vinet än. Hoppas er helg är lika mysig som min och att ni får vila upp er.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #västmanland #nouw #filmrecension

Gillar

Kommentarer

moiii
moiii,
Så underbart med film och mys ❤️nouw.com/moiii
Amandizan
Amandizan,
Det var verkligen härligt. En perfekt dag😍nouw.com/amandizan
Annwizholm
Annwizholm,
Amandizan
Amandizan,
Det var väldigt mysigt och precis en sån dag som jag behövde😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229