En sömnlös natt...

Hej!

Hoppas allt är bra med er och att ni har en bra onsdag!

Ja som rubriken lyder så har min natt inte ALLS varit någon höjdare, var vaken så gått som hela natten och kom aldrig till ro. Jag kände mig inge trött alls bara lite halvstressad, pigg och uppe i varv men vid 2 tänkte jag att jag skulle försöka sova. Så gick och la mig men nej slutade med mest att jag låg och vred och vände mig. + tog av mig täcket för det var varmt. Funderade ett tag om jag skulle gå upp och ta sömntablett (vilket jag borde ha gjort) men gjorde ej. Var upp och drack vatten vid 5 sen gick jag och la mig igen. Jag tog ingen sömntablett då jag ville försöka sova utan men funderar på om jag är på väg in i en period nu då jag måst ta sömnmedicin. Haft en väldigt bra period utan nu dock.

Där mina vänner var jag alltså fortfarande vaken då hade jag precis lagt mig i sängen igen. Men efter att jag hade tagit den bilden gjorde jag ett sista försök att somna och det gick men hon var säkert närmare halv 6 när jag somnade. Sov mellan 5:30 och 10 sen slumrade jag lite bara tilloch från tills jag gick upp.

Ibland får jag för mig att jag ska ha yoghurt och den ända jag äter är vanilj.

Annars idag har det varit boendestöd, vi bytte i sängen, dammsög och har även bokat tvättid då min tvättkorg är full nu. Blir att tvätta 7 på söndag men om jag nu har en dålig period av sömn gör det inget. Som sagt låg och lyssnade på ljudboken inatt för den största delen.

Hoppas ni sov bra? Nu ska jag gå och göra mig en till kopp kaffe☕

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Carro
Carro ,
Vad jobbigt att du låg vaken den största delen av natten och inte kunde komma ner i varv.Hoppas att näst kommande natt blir bättre för dig.Jag har själv samma problem vissa nätter.cuevas.blogg.se
Johaannaa
Johaannaa,
Åh ! Så jobbigt att inte kunna sova ♡ vet precis hur de är ! Hoppas denna natten va böttre nouw.com/johaannaa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229