En solig onsdag!

Hej!

Hur är det med er idag?

Med mig är det faktiskt bra varken jättetrött eller för mycket ångest. En bra dag helt enkelt😃 Och rätt så positiv👌 Iallafall så är det sol ut och solen kan ju bidra lite eftersom det är ljust ute och mycket finare än de tråkiga och gråa väder. Har lyckats få lite sömn borde egentligen vara jättetrött med tanke på hur sent jag gick och la mig men är inte så trött. Dock vaknade jag minst 3 gånger om inte mer av och till innan jag gick upp. Ganska jobbigt men på något sätt börjar man bli van nu eller så är jag van redan att vara trött.

Men idag hörni så har jag boendestöd om en stund och då blir det städning men måste även boka tvättid pumpa mina hjul på rullstolen så kommer nog även bli en promenad ut. Antar att det är lite kyligt och kallt ute så måste ut och frysa lite då jag inte har en egen pump hemma. Kan vara bra med lite friskluft också. Så det är vad som står på schemat idag. Nu ska jag gå och göra mig lite kaffe och äta frukost tänkte jag.

Hoppas ni får en lika bra och positiv dag som jag. Tack vare att solen har kommit fram den gör mycket☀

Kram/Amanda

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Anetteherbalista
Anetteherbalista,
Härligt att du har det bra! nouw.com/anetteherbalista
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Härligt att du har haft en bra start på dagen! Jag håller med dig. Mitt humör blir så mycket bättre så fort solen skiner och himlen är blå. Hoppas det blir funt väder resten av veckan 😃 // Petra Elisabeth nouw.com/petraelisabeth
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229