En solig dag

Hej!

Hur mår ni?

Här är det bra, det är soligt men kyligt ute idag men jag gillar dessa soliga dagar på hösten det gör det så mysigt trots att det är kallt. Idag har jag också tagit mig ut på en promenad, jag var ut och fixade present till min faster som fyller år imorgon och det blev inte det jag hade tänkt från början. Men något jag vet att hon använder mycket nu på hösten. Har även fixat dop present då jag och farmor ska på dop i oktober. Så två flugor i en smäll. 👌 Får se om solen är kvar tills kvällen då det ser ut att komma massa moln.

Min fasters present. Jag är nöjd med min present till henne, och så är det tanken som räknas och detta är ju något jag kom på 😍

Nu har jag varit hemma ett tag och fått lite gjort, disken och ringt samtal skulle dock behöva ringa biblioteket och fråga om dom har de kurslitteraturerna jag ska ha för svenska grund. Fick nämligen mail från skolan idag som jag har sökt kursen hos att jag har kommit in och att det finns böcker jag måste ha. Dom skrev i mailet att böckerna finns antingen på Bokus eller Adlibris men tänkte jag skulle kolla med biblioteket det blir ju billigare. Så det är väl det jag måste göra idag. Jag ska vara på skolan den 8 oktober för att göra test för att se vad jag ligger. Men kursen startar nån gång vecka 44. 😃 Även denna kurs är i Västerås.

Jag ser fram emot det men lite nervöst är det men det ska nog gå bra, svenska har varit mitt ämne sen grundskolan så jag tycker det ska bli kul. Matte var en jobbig kurs men jag är så glad att jag klarade den. Det kommer säkert finnas stunder då denna kurs också kommer vara jobbig. Dock så vet jag att jag nu måste börja vända tillbaka tiden och jag vet inte hur det ska gå till då jag alltid varit nattmänniska även när jag var yngre, men jag vet att jag kan det handlar mest om vilja.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #nouw #västmanland #västerås

Gillar

Kommentarer

minasvarld
minasvarld,
Skönt att du kom in på kursen. Du kommer gixa det galant. Jag gillar också svenska bara man skippar fonetiken 😀nouw.com/minasvarld
Amandizan
Amandizan,
Ja trots att jag ät lite nervös ser jag ändå fram mot kursen för svenska är mitt ämne😊nouw.com/amandizan
Jennifer
Jennifer,
Höst solen är underbar tycker jag 😃 Matte har jag alltid haft svårt för :O jennifermarie.se
Amandizan
Amandizan,
Håller med solen på hösten är underbar😍matte är verkligen svårtnouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229