En seriedag

Hej!

Hur har eran dag varit?

Här har det varit lugnt. Har inte gjort mycket alls. Det har regnat hela dagen så idag bestämde jag mig för att stanna inne och se klart serien mindhunter. Jag skrev ju igår att det skulle bli ett avsnitt av arrow nu när dom släppte säsong 7 men kände sen senare att nej först ska jag se klart mindhunter. Blev ett avsnitt igår kväll och så har jag sett klart de 2 sista avsnitten idag. Det är ju det regniga dagar är till för att ligga i soffan och se serier.

Här är trailern för säsong 2

Handling: I säsong 2 så fortsätter det där säsong slutade. Man får se lite tillbaka blickar då Holden fick en panikattack och är nu lite skakis. Hans kollegor får sen reda på vad han har gjort och börjar hålla ett öga på honom. Dom fortdätter intervjua mördare. Tills lokalpolisen i Atlanta får hjälp med att lösa fallet på barn som blir försvunna. Svarta barn fler och fler försvinner och dom har inget att gå på. Medan dom försöker lösa ett fall med flera försvinnanden, så har agent Tech problem hemma.

Denna säsong handlar det bland annat om sun of sam och morden i Atlanta där seriemördaren hette wayne Bertram Williams. Det var han som mördade alla svarta försvunna barnen sägs det. Jag tyckte denna säsong var mycket bättre än säsong 1 den höll spänningen från första stund. HÄR är recensionen på säsong 1

Nu ikväll så ska jag inte göra så mycket mer ska laga middag och sen så blir det att dyka ner i serien arrow igen och se säsong 7😍 Nu börjar jag dock bli hungrig så nu blir det mat.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #nouw #västmanland #serietips

Gillar

Kommentarer

Josse
Josse,
Så härligt att kunna stanna inne och bara kolla serie hela dagen 😊 www.josefinemalmqvist.com
Amandizan
Amandizan,
Ja det är riktigt härligt och något jag verkligen tycker om😊nouw.com/amandizan
Sandifighter
Sandifighter,
Meb oh, svarade på denna i natt, men så kom den troligtvid inte in, tur jafäg fick en känsla av att gå in och kika på sidan igen. När det är gråa och trista dagar så får man jäha en seriedag ❤sandifighter.se
Amandizan
Amandizan,
Det är bra att följa magkänslan jag tror inte jag fick någon kommentar under natten av dig❤️nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229