En seg och grå måndag

Hej!

Hoppas er vecka har börjat bra?

Min kväll igår var bra, blev en dusch och sen en middag efter det. Blev leverfärsbiffar som jag fick av min farmor för hon gillar inte de och potatissallad och lite sallad till👌 Tyckte det blev supergott och det smakade som vanliga köttfärsbiffar märkte ingen skillnad, jättegott.

Blev en god kvällsmat igår och lagom stor portion

Och sen så började jag även kolla på Chilling adventures of Sabrina, Netflix nya orginal serie och kan säga att jag föll för serien på en gång men det blev bara ett avsnitt. Men gillar hur dom gör det med lite mystik, i med lite kärlek och vänskap och blandar det med lite läskiga scener med trolldom. Det gillar jag😍👌

Men nu till denna trista gråa måndag. Idag så känns det lite segt och trögstartat, har ingen direkt ork men samtidigt vill jag göra saker. Men kommer inte till skott. Har druckit lite kaffe nu och ätit lite känns som energin är lite mer nu. Vädret gör ju det inte bättre heller det regnar och är grått. Känns lite som mitt liv går i snigel fart eller tryckt på paus för att sen senare i veckan tryckas igång igen. Måndagar är verkligen inte min favorit dag. Känns så långt tills det är helg, Men jag mår bra men mitt mående är inte på topp och det bidrar ju vädret till också. Aja nu till något roligare har en litn fundering att skaffa ett till instagram konto som är mer relaterat till bloggen och jag som offentlig person, vad tycker ni om den idén? Har en nu men den är mer privat.

Kaffet var iallafall välbehövligt känner jag, har lite mer energi nu

Men ni får ha en jättebra dag och hoppas ni har finare väder där ni bor. Ska fundera lite mer om instagram. så hörs vi mer senare!

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Yela
Yela,
Åh tack för serietipset! Ska ta och kika in den 😃 Tycker du borde skaffa en Instagram till bloggen 😊🌺beautyela.se
Amandizan
Amandizan,
J jag har funderat under dagen och kommer göra det, varsågod hoppas du gillar serien 😊 <3nouw.com/amandizan
Kamilla
Kamilla,
Verkligen grått idag men skön luft ute. Lever är något som jag aldrig smakat eller tänker smaka heller.kamillaskamera.com/
Amandizan
Amandizan,
Ja det var skönt ute men så grått och trist ute nu :/nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229