En sån stark Berättelse

Hej!

Hur har eran dag varit?

Här har det varit bra inte gjort så mycket blivit lite bloggjobb med att svara på kommentarer, sen har det bara varit en dag jag har känt för att lyssna på poddar. Och nu tidigare ikväll när jag skulle äta lyssnade jag på ett avsnitt ALLA BÖR lyssna på gillar man inte att lyssna på poddar eller inte har den ron i kroppen prova 1 avsnitt. Och 1 avsnitt jag verkligen rekommenderar alla att lyssna på är Militärolyckan på Gotland- "jag kände varje hugg" TACK Fnulan för att du delade denna starka historia.

Det handlar om en Militärolycka som hände på Gotland år 1997 Fredrik Fnulan man som då gjorde militären och var med om en olycka. Det är inte ofta jag känner att jag vill gråta, Hans berättelse är verkligen en som berör och man känner verkligen att det han har varit med om är riktigt hemskt. Man hör honom berätta och man hör hur jobbigt det är att prata om det men Malin jag måste verkligen säga att din man verkligen verkar vara en fantastisk man. Man hör verkligen hur mycket han brydde sig om j och hur ont det än gör idag. Medan jag sitter och skriver så vet jag att hans historia verkligen berörde mig. Ni är två underbara personer. Och Fredrik var med om är verkligen något ingen borde vara med om. Tack Malin denna berättelse kommer vara med mig länge. Den gjorde verkligen intryck på mig. Och tacka Fredrik att han delade med sig av vad han har varit med om. Tror verkligen den kan beröra många. Så stark.

Vad denna kvällen nu kommer bestå av vet jag inte, men ska försöka smälta avsnittet jag precis lyssnat klart på. Till kvällsmat idag blev det iaf lax vilket var så himla gott. Skulle kunna äta det varje vecka tycker det är så gott verkligen. Men jag tänker avsluta nu kände verkligen att jag ville dela med mig av detta avsnitt och verkligen rekommenderar alla att lyssna på den.

Kram/Amanda

#tips #nouwinfluencer #influencerlife

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Hemskt det som hände Malins man, verkligen. Önskar dig en bra helgkamillaskamera.com/
Amandizan
Amandizan,
Det är verkligen hemskt. Tack detsamma❤️nouw.com/amandizan
Sandifighter
Sandifighter,
Jag måste lyssna på den, tack för tipset som kom från Fnulan först. www.sanfighter.se
Amandizan
Amandizan,
Varsågod det är tack vare henne jag delar med mig av detta starka avsnitt ❤️nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229